Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Факт е дека овој Вардар од втората фаза е многу послаб, џабе се буните кога критикуваме, здрави се овие критики. Очигледно е дека не е подмачкано, Лекиќ е под нејзиното ниво, многу еднолики напади, лево крило не употребуваме ич итн... Мора да се форсира и Дмитровиќ со бомбите од далеку.

Факт е дека овој Вардар од втората фаза е многу послаб, џабе се буните кога критикуваме, здрави се овие критики. Очигледно е дека не е подмачкано, Лекиќ е под нејзиното ниво, многу еднолики напади, лево крило не употребуваме ич итн... Мора да се форсира и Дмитровиќ со бомбите од далеку.
Лекиќ се гледа дека игра под ниво, јас незнам кога планира да се врати во форма али време е. Плус Јованка е под форма, Зебиќ под форма, пикери, бекови, ма цел состав ми игра ко успан.

Ако во Борис не се разбудат, ќе ги разбудат на страна дефинитивно. Јас веќе запишав медал за сезонава, несакам да се разочарам. Имаме тим од соништата, ајде женииии сад или никад!

Грдотијо смрдена рацете да ти се фатат!

Срце ќе ме удри, неможам да издржам нека заврши.

Добро ее , уф ... се препотив у пм , ајде нека ни е честита победава ... иначе коментаторов да го удри да даде господ , на 24-21 вика уште 3 минути до крај нема шанси да направи митјиланд 3-0 цццц... што мрзам такви дебили бе пичка им матер

Која смиреност ја покажува Индира,барем така делува(y).Инаку според мене играч на мечот Џокич:cuc::cuc:.

:vozbud::vozbud::vozbud:
Косата ми ја побелеа, животот ми го скратија. Повеќе се испотив за време на натпреваров отколку во цел живот.
Ауууу каков камбек:vozbud::cuc::drk:. Честитки за девојките, посебно за Суслина и Ѓокиќ.:cuc::cuc::cuc:
Одиме на ф4.
АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕ

Гокиќ како казнена експедиција.
Лекиќ може едно полувреме да изгра лошо ама цел натпревар никако.
Одбрана мора да се игра како во второто полувреме.

Извлековме гз. Многу ми се свиѓа кај Вардарки што не се предаваат дури и кога губат голема разлика, и знаат да се вратат. Не беа добри како што знаат да бидат ама битно победија.

Не е Вардар послаб туку ова е завршна фаза. До сега Вардар освен имињата на ракометарките не значеше ништо во натпреварувањево. Првата фаза пошто бевме енигма за другиве поминавме многу лесно, сега е друга приказна сите можат да изгледаат 6 утакмици на оваа екипа и добро да не анализираат. Сега до израз треба да дојде Кастратовиќ и да извади нешто ново.
Втора работа утепаа од молење за внимание дали медиумско дали публика сега кога го имаат лошо се справуваат со него јас да сум некој поважен од управа или тренерски тим после оваа килава победа би се однесувал поригорозно сопрема нив макар што е критично затоа што добар дел од девојкиве немаат продолжено договорите.
Пино ми игра многу убаво ама нема среќа. Коментаторов сврши на Лекиќ немаше некоја поголема причина далеку помалце пружа од нејзиниот капацитет. А и Радичевиќ треба малце да згази на земја кај нејзе навеќе се чуствува летањето во облаци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom