Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Непостоечки пенал на 30 секудни до крај свирнаа. Плус додатно нервоза ни ствараа 60мин во екипа, неверојатно лоши судии. Овие треба да се избркаат не гледаат пробивања, ни пенали. Абе чим игра скандинавец сите се ќорави мамицата нивна.

Мора една критика да упатам до фановите и навивачите на Вардар. Со тимот кој го има ЖРК Вардар да играат пред празна сала е срамота, голема срамота, па уште да кажуваме дека ракометот ни е спорт бр.1.
Овој тим на ЖРК Вардар заслужува полна сала! Преполна!

АЈДЕ ВАРДАРКИ ,НИШТО НЕ Е СТРАШНО
САБОТА ПОБЕДА СО МИТЈИЛАНД
:vozbud:СУСЛИНА :vozbud:
И ДАЈ индира нека не заебава,дмитровиќ е поарна од пино ,и конечно треба лојпур да влези

Што ги мешате судиите жити се?
Несериозен пристап кон мечот можеби и беа потценети малце, затоа се случи тоа што се случи.
Памет за друг пат... сами си ја оплескаа работата, лош старт и на прво и на второ полувреме и после бркај ко луд.
Одбрана катастрофа секој напад за 10 секунди го завршуваа со чисти шутеви.

AЈ бе па и вие не се трескајте од земја...се дешава и девојките да имаат лош ден...па што ако изиграле нерешено ...отидете наполнете ја борис трајковски салата навивајте за глас па после критикувајте ги вака....

Одлично се вратија. Инди си останува непоразена. Тука ги добиваме први па ќе си бидиме од група затоа не мрчете многу...браво за девојките...

Мора една критика да упатам до фановите и навивачите на Вардар. Со тимот кој го има ЖРК Вардар да играат пред празна сала е срамота, голема срамота, па уште да кажуваме дека ракометот ни е спорт бр.1.
Овој тим на ЖРК Вардар заслужува полна сала! Преполна!

Интернет Експлорер? o_O

AЈ бе па и вие не се трескајте од земја...се дешава и девојките да имаат лош ден...па што ако изиграле нерешено ...отидете наполнете ја борис трајковски салата навивајте за глас па после критикувајте ги вака....

Одлично се вратија. Инди си останува непоразена. Тука ги добиваме први па ќе си бидиме од група затоа не мрчете многу...браво за девојките...
Браво Вардарки.

Ако ги критикувате Вардарки за нерешеното срам да ви е, Савехов е најголемиот противник за првата позиција во групава на Вардар (не дека другите 2 екипи се слаби, но се класа послаби од овие две), плус тоа Савехов дома има 100% ефект се до оваа утакмица...

Индира се губи, нека донесат асолен тренер додека има време.

Индира се губи, нека донесат асолен тренер додека има време.
хахах индира се губела и не чинела :tapp:
исто беше кога вардар одигра нерешено со ларвик во скопје,и тогаш не чинеше,но кога вардар го растури ларвик на гостински терен тогаш ви чинеше .
Индира го води одлично тимот,е сега што имаа лош ден тоа е друго,па ни еден пораз немаат со Ѓер во лига на шампиони,тоа е за респект ,се надевам дека нема ни да имаат пораз.само напред

Indira e super resenie samo odbrana mora nogu podobro,i za so ne ja igra Klikovac na ovie 2 meca?

Sent from my C2105 using Tapatalk

Indira e super resenie samo odbrana mora nogu podobro,i za so ne ja igra Klikovac na ovie 2 meca?

Sent from my C2105 using Tapatalk
имаше повреда кликовац,во регионалната на некој натпревар се повредила ама ништо не е страшно,не сака да ризикова индира

Indira mos gresi deneska so ne odigra od start na vtoroto poluvreme flaster na nijnata najdobra rakometarka,e odkako pusti flaster pogubija se svegankite,pocnaa da gresat u dodavanja,Suslina fana nekoj topki i dojde remito...

Indira mos gresi deneska so ne odigra od start na vtoroto poluvreme flaster na nijnata najdobra rakometarka,e odkako pusti flaster pogubija se svegankite,pocnaa da gresat u dodavanja,Suslina fana nekoj topki i dojde remito...
да се јавиш кај самсоненко за тренер на жрк вардар па да видиме ти како ќе ја водиш екипата,дали со фластер или лепенка ...................................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom