Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Разбирам и тактика и се,ама Лекиќ да не ја играш од старт ? :)

Хмирова многу грешки, а оваа Изабел Бланко каков играч е :cuc:

Не мора нон стоп преку пикер , нека додадат до Јока и Сираба , ај изгледа во второ ќе ја внесе Лекиќ.

Не растури Бланко ццц
Не ми е јасно како може Хмирова толкава слобода да има во играта. На сите мечеви досега сум ја приметил, си шутира од кај сака, оди на некои нерезонски влезови...

Не растури Бланко ццц
Не ми е јасно како може Хмирова толкава слобода да има во играта. На сите мечеви досега сум ја приметил, си шутира од кај сака, оди на некои нерезонски влезови...

Исто и Николиќ со исти нерезонски удари.

Со ваков состав и повеќе од солиден е овој резултат. Кликовка изненади, браво!

До сега одлично , се гледа дека се влезени во форма и Ларвик не е воопшто подобар од Вардар.

Арно е бе ајде, нерешено на полувреме и има простор за победа. :)

Исто и Николиќ со исти нерезонски удари.
Како го даде овој крајниов гол, ни господ не знае :pos:

Одлично прво полувреме, ако се земе во обзир дека Пино е повредена, и зачудувачки што Лекиќ е цело полувреме на клупа.
Дембеле денеска си гази, а богами дадовме и доста изненадувачки погодоци преку Николиќ :) Позитивно е што Кликовац игра и напади одбрана и има 3 погодоци.
Главен проблем засега ни е Бланко. Не решлива енигма за нашата одбрана...

А што е работата со Лекиќ? Некоја повреда од тренинг или Индира не ја става за да биде порамноправен дуелот?:)

Секоја чест за играта барем у напад. 15 гола на гости во Ларвик за едно полувреме е фанстастично, нема избрзувања, добар проток на топка, нема пасивни напади, сигурни акции така играат големи тимови. Им фали Лекиќ ама Индира е машина, точно знае од кај да нападне и од кај да се брани. Голееем е овој тим, идеме јако и во второ!!!

Со овој состав одличен резултат во прво полувреме...Јулија :cuc::cuc:

а и фактот што на 2 пати игравме со играч помалку и не успеаа да се одлепат е одлично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom