Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Леле не ми се верува, па и уште РК Македонија прв е по гласови... Е заради вакви работи не треба да имаат навивачи... Ќе си биде клуб како и Металург, додека има успеси, после сите ќе го заборават.... Или после ќе го враќаат пак во Вардар?

Ало бе, барем ЖРК Вардар (име на спонзор)....

Еј супер, баш ми се допаѓа РК Македонија :)

Леле не ми се верува, па и уште РК Македонија прв е по гласови... Е заради вакви работи не треба да имаат навивачи... Ќе си биде клуб како и Металург, додека има успеси, после сите ќе го заборават.... Или после ќе го враќаат пак во Вардар?

Ало бе, барем ЖРК Вардар (име на спонзор)....

РК Македонија е веројатно најлошиот предлог...Не може клуб да носи име на држава...Си имаме репрезентација за тoa...

Желбата за промена на името е одличен показател колку на еден тим со добар спонзор му се битни името и фановите.
Одговорот е повеќе од јасен: воопшто не им се битни!

Tреба да си ретардиран клубот да си го крстиш РК Македонија.
Ама кај нас „патриотското“ во последно време премногу е навлезено и криво и сакато почна да „гледа“ спорт, па лесно може да дојде до тоа клубот и така да се вика, нема да ме чуди ни најмалце.
Иначе гласав за ЖРК Вардар, логично.

Kakva bruka... Ako go smenat imeto izgubija eden vatren fan.

Каква глупост е да го носиш името на најпознатиот спортски бренд во државата (не сум фан на Вардар, но што е така си е) и да сакаш да го смениш ?!

Ај да е случај ко Сиудад Реал, па се префрлаат во сосема нова средина океј, овие менуваат само населба.

Глупости, али ќе биде РК Македонија и ќе се пее „Излези момче“, глеате дека и на Левче погоре му се допаѓа тоа... :rolleyes:

Се крена паника на ФБ и почнаа сите да гласаат за ЖРК Вардар...Моментално е изедначено, ама жива глупост е анкетава, кој колку пати сака може да гласа:facepalm:

Не мислев толку глуп дека е Русинот.....
Ти не, али јас да. Јасно ми беше како 2 и 2 уште вчера/завчера, имаше фрлање лопати.

Ау колку ми е криво, против Кубан во СЦБТ публиката сама почна да извикува Ајде ајде Вардаре, без разглас без барање на поддршка од играчите/тренерот... Тоа е момент да се наежиш, кога луѓето не одат за да гледаат ѕвезди ниту пак се работи за ЛШ, туку за да го гледаат Вардар. Сега на некој ојле дојле му текнало да го менува тимот. Мене не ме гледаат на натпревар ако го сменат името, а ќе треба покрај името и амблемот, а со тоа и воопшто нека не го чепкаат, нека одат да финансираат во Металург.

Не мислев толку глуп дека е Русинот.....

па не дека е глуп, ама вчера фрлаше лопати со знаеш кого и така натаму... :)

eте, Бенеамата ме претркал ебате. :D

Ааааа епа не сум видел тоа со лопатите затоа и сум имал такво мислење....

Анкетата како и да заврши пак се прашува газдата, негов си е клубот, како сака така ќе си го крсти, не е ваш.
--- надополнето: 13 март 2013 во 00:38 ---
ах бе деца..... :facepalm: додека вие сфатите дека на никој не му е гајле за името и фановите..касно ќе биде :facepalm:

За што им е гајле?
Добри резултати, титули, пари...со време ќе си дојде и славата и фановите, луѓето се поистоветуваат со успешни клубови и навиваат за нив.
Знаеш некој од Македонија што навива за фудбалскиот клуб Queens Park Rangers??? Нема такви, сите навиваат за некој што бил или е успешен клуб со многу титули како Манчестер Јунајтед, Ливерпул, Арсенал, Челзи итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom