Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зар го сменија ланскиот систем на натпреварување?Грешка сте со ова размислување дека ништо не менувала победа. Менува и тоа како многу. Менува заради тоа што во наредната група се пренесуваат поените од првите 3 во оваа група. Со победа денеска и победа против Турингер во гости ке пренесевме 6 поени и ние а и Будучност. Сега во ваква ситуација ние со победа наредната недела одиме со 5 додека пак Будучност без разлика на мечот со Подравка оди со 7 поени.
Па не сум сигурен точно, ама ко да прочитав дека е таков систем. Со пренесување на бодови од првиот круг.Зар го сменија ланскиот систем на натпреварување?
Да не го направија системот како на светскине и европскине првенства?
Ако е така, fuck this shit![]()
Да бе, гледам сега дека три екипи оделе понатаму, значи смениле нештоПа не сум сигурен точно, ама ко да прочитав дека е таков систем. Со пренесување на бодови од првиот круг.
Колку што знам сега без да барам точно системот е следен. Три од нашава и три екипи од групата на Крим Хипо и кој се уште две прават нова група со пренесување поени. Се формираат две нови групи со по 6 екипи. Од двете групи одат по 4 екипи па се игра еден елиминационен круг дома гости и победниците од 4те двомечи се пласираат на фајналфор.Да бе, гледам сега дека три екипи оделе понатаму, значи смениле нешто
Баш ме интересира каков е системот, нека напише кој знае...