Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
РК Металург Скопје – ЖРК Вардaр СЦБТ 18:41 (10:18)

РК Металург Скопје: Ципушева, Каранфиловска, Жупан, Гакидова 2, Ѓеоргиевска, Ѓеорѓиоска 2, Тодоровска 8, Талевска 1, Наумовска, Керамитчиева 2, Симјановска 1, Дабевска, Димова, Јелеска 2 и Петковска. Седмерци: 3/4. Исклучувања: 0 минути.

ЖРК Вардар СЦБТ: Саидова, Ладева, Радичевиќ 1, Ѓокиќ, Пино 3, Штериова 3, Николиќ 3, Дембеле 5, Фернандез, Зебиќ 3, Кликовац 7, Црвенкоска 4, Хмирова 4, Лекиќ, Лојпур 4, Дмитровиќ 4. Седмерци: 4/4. Исклучувања: 2 минути.
овие металург се втора екипа

Шо убо сите на трибини ќе бидете :)

Кнежевиќ ја казниле 2 меча. Многу ЕХФ, многу! Сте се шинале со одлукава! Ебаве у тоа апашкиот.

Бегоња хммм само во одбрана, апсолутно никако во напад како со две леви раце е. Али Алтахус очекувам да дрма, иако во Тјуринген промаши два клучни напади, али голема е корпулентна и силен удар има. Ни треба уште еден пикер и онака има пари нека ја задржи Ѓокич :)

Шо убо сите на трибини ќе бидете :)

Кнежевиќ ја казниле 2 меча. Многу ЕХФ, многу! Сте се шинале со одлукава! Ебаве у тоа апашкиот.

Бегоња хммм само во одбрана, апсолутно никако во напад како со две леви раце е. Али Алтахус очекувам да дрма, иако во Тјуринген промаши два клучни напади, али голема е корпулентна и силен удар има. Ни треба уште еден пикер и онака има пари нека ја задржи Ѓокич :)

пикер онаа од Будучност како тенк е не ја задржуваат три ракометарки :)

РК Металург Скопје – ЖРК Вардaр СЦБТ 18:41 (10:18)

РК Металург Скопје: Ципушева, Каранфиловска, Жупан, Гакидова 2, Ѓеоргиевска, Ѓеорѓиоска 2, Тодоровска 8, Талевска 1, Наумовска, Керамитчиева 2, Симјановска 1, Дабевска, Димова, Јелеска 2 и Петковска. Седмерци: 3/4. Исклучувања: 0 минути.

ЖРК Вардар СЦБТ: Саидова, Ладева, Радичевиќ 1, Ѓокиќ, Пино 3, Штериова 3, Николиќ 3, Дембеле 5, Фернандез, Зебиќ 3, Кликовац 7, Црвенкоска 4, Хмирова 4, Лекиќ, Лојпур 4, Дмитровиќ 4. Седмерци: 4/4. Исклучувања: 2 минути.
овие металург се втора екипа
Дурланова не бранела?

пикер онаа од Будучност како тенк е не ја задржуваат три ракометарки :)
Таму има ли некоја што не личи на тенк? :icon_mrgr:

Важно Елена ја грее клупата, глупо дете.

Моментално има уште 1608 карти за натпреваров со Савехов !!! Ајде до полна сала !!

Централните трибини се речиси распродадени. Не верувам дека некој ќе иде на таа трибина позади голот што е.

П.С. Да не беше некој во југотон маичка да си земе? :icon_lol:

Централните трибини се речиси распродадени. Не верувам дека некој ќе иде на таа трибина позади голот што е.

Јас бев, можат да земат и тие што имаат сезонски карти и тие што купиле пред некој ден карта, јас купив карта пред недела дена и преку ред ме пуштија. :) Убав настан е сите насмеани и среќни. Хмирова, Пино и Јока подготвени за сликање и потпишување. :D

Ако мислите дека Хмирова е убава кога ќе ја видите во живо ќе се заљубите. :love:

Него да ми објасни мене некој каков талент треба да поседуваш за да носиш дрес од Реал Мадрид и да одиш да се сликаш со овие три убавици...

НА МИНАТИОТ НАТПРЕВАР со митјиланд блок 9 и 10 скоро беа половина откупени а имаше и на блок 8 половина .има време до недела ..

05%20jugoton-05.jpg

02jugoton-15%202.jpg

03jugoton-12.jpg

Ima karte vo One uste za natprevarov vo nedela ?[DOUBLEPOST=1394826126][/DOUBLEPOST]Ima karte vo One uste za natprevarov vo nedela ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom