Фан клуб: Холандија

• Креатор на темата Креатор на темата Hogar7
  • Време на започнување Време на започнување
Вие сериозно праите муабет за потценување ? Само на форум може да се сретне нешто такво, и тоа не за било што, него за ПОЛУФИНАЛЕ на Светско Првенство ...

Честито победа!!Иако сакав Бразил да иде понатаму...

Hup Holland hup! Меракот е заради Робен и вБомел. Браво, конечно зрела играа прикажуваат а не да се испукаат во групи, да поминат прво со гол разлика 22:1 и да го испушат во 1/8 финале од некои муфљузи. Финале е на повидок за Холандија...

Се виде дека Робен е тоа што недостасуваше кај вас, им го дигна нервите на цела репрезентација, отвораше, влечеше играчи врз себе, оставајќи простор на другите, ги излуди едноставнио, тој паѓа 5-торица му се дерат влице, тој си седи мирен. :) Ѕвер!

Боби[Мкд];3652065 напиша:
Се виде дека Робен е тоа што недостасуваше кај вас, им го дигна нервите на цела репрезентација, отвораше, влечеше играчи врз себе, оставајќи простор на другите, ги излуди едноставнио, тој паѓа 5-торица му се дерат влице, тој си седи мирен. :) Ѕвер!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Морав Боби брат ме изнасмеа:)

Инаку честито дечки се гледаме за 4 години

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Морав Боби брат ме изнасмеа:)

Инаку честито дечки се гледаме за 4 години
Ве еба бе, кој ќе имаше поголем импакт на натпреварот бе? Ван дер Варт, како во првите натпревари.

Бастос и Мело 10-тина фаули врз него направија.

Боби[Мкд];3652170 напиша:
Ве еба бе, кој ќе имаше поголем импакт на натпреварот бе? Ван дер Варт, како во првите натпревари.

Бастос и Мело 10-тина фаули врз него направија.
Шо изигра Робен на утакмицава бе. Со една иста финта сакаше 90 минути да мине. Успеа 1-2 пати после тоа неможеше да мрдне. Снајдер беше играчот на мечот.

Навивачкиве :vozbud:

slide_7802_103733_large.jpg

slide_7802_103730_large.jpg

slide_7802_103731_large.jpg

:drk:

Од 5 изиграни меча на СП до сега на Холандија , на 3 Снајдер е прогласен за man of the match ( Бразил, Јапонија, Данска ), извор, Fifa.com.

:cuc:

Ако стигне Холандија до финале или освои,за најдобар играч ке биде прогласен Снајдер,дефинитивно најдобар на турнирот досега/после Виља..:),ама бидејќи мислам дека Шпанците ќе стигнат само до полуфинале..:) така да..:))Борбата ќе биде меѓу нив двајца..:)

Снајдер сега за сега најмногу заслужува Ballon d'Or :)

Честито полуфинале.:smir:

Честито полуфинале на сите холандези :)

Покажаа мотивираност, направија пресврт против една од најдобрите репрезентации, Бразил. Тоа за мене е подвиг. Покажаа дека слободно можат да бидат шампиони. Ако некој беше скептик пред светското, сега сигурно не е. Но во секој случај има уште два меча. Ќе фалат де јонг и ван дер вил во следниот меч против Уругвај, на кој ќе му фали Суарез. Јас ги посакував Гана и тие ми беа втора репрезентација за која навивав на светсково од стартот.

Снајдер немам зборови како изигра, феноменално. Ми се свиѓа што не се базира играта само на Робен, Робен како претходни првенства. Има одлични индивидуалци кои можат да блеснат и да го решат натправарот, но и доста мислат на тимската игра. Ова првенство едноставно мора да го освојат, имаат капацитет, имаат играчи. Нема да биде лесно ниту во полуфинале а посебно не во финале, но моралот е на високо ниво за подвиг

Hup Holland Hup :)

Уф што ми се направи меракот вчера.Бразилциве го изедоа здраво а на крај можевме уште еден гол да им упукаме коа 3 наши беа пред цезар ама ај нејкеа да го пунат доста му беа:jaj: .И сеа се покажа тоа дека Бразилците незнаат да губат и тоа го потврди мело,робињо(кој цела утакмица беше многу нервозен),ама затоа нашиве посмирено амин.На робен му праат фаули него око не му трепнува,снајдер смирено ги решета,што сакаш повеќе.Дефинитивно ме изненади Хунтелар кој покажа повеќе за 10 мин. од Ван Перси.Ајде сеа за полуфинале нема да биде лесно ама без суарез уругвајците се како без десна рака па сеа ние ќе мора тоа да го искористиме,робен да им упеца гол ко тој против словачка и крај на приказната.Hup Holland

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom