Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа друже,не коменитирај пред да согледаш убаво.Им ја извадивме и тоа убаво се виде.Второ полувреме една екипа играше такада не ми кажувај приказки.Тоа што Тони утна 10 шанси па не дадовме гол порано тоа е до него.Затоа у 92 конечно му се посреќи.И ај не ја тупи ко Бајага Баерн си е Баерн и тоа е тоа!!!!
Немам намера да се карам и ти пишав и кај вас у фан клуб..ти пишуваш маста ке им ја извадиме ке ги растуриме а одвај победувате 2-1 во 92 мин што знаци дека не сте им ја извадиле маста и не сте ги надиграле..хофенхајм си дојде на алијанц да игра и покрај тоа што изгуби изигра машки т.е не се бранеше а имаше и 3 , 4 одлични шанси биди реален а не само шансите на тони да ги казуваш...

Како може некој да се радува на неуспех на некој ваков тим кој од мал селски клуб стигна на врвот во Бундес? Стварно не сваќам...Деца некои изгледа кои незнаат што е фудбалот во суштина...

Како може некој да се радува на неуспех на некој ваков тим кој од мал селски клуб стигна на врвот во Бундес? Стварно не сваќам...Деца некои изгледа кои незнаат што е фудбалот во суштина...
Кој ти е па на тебе филмот, има луѓе кој го разбираат фудбалот за разлика од "некој". Јас навијам за Баерн ама го респектирам Хофенхајм кој моментално игра подобар фудбал од многу европски гиганти, и затоа немојте многу да зборите.

Кој ти е па на тебе филмот, има луѓе кој го разбираат фудбалот за разлика од "некој". Јас навијам за Баерн ама го респектирам Хофенхајм кој моментално игра подобар фудбал од многу европски гиганти, и затоа немојте многу да зборите.

Се согласувам со тебе. ЈА и лани го гледав Хоффенхајм редовно во втората лига пошто ми беше интересна екипа од аспект што нивниот претседател и финансиер инвестираше многу праи во клубот.
Морам да кажам дека лани Хоффенхајм не беше стабилен, играше добро но исто така губеше и малку сречно дојде во прва лига, вероватно имаа проблеми во втората лига заради тоа што таму поборбено се игра а помалку технички а сега во првата лига им одговара стилот.

Сепак мора да се каже дека оваа година Хоффенхајм игра сензационално добро и атрактивно и направи големи чекори напред. Нивната цел беше да опстанат во првата лига и за некоја година да играат во Европа но ете изгледа дека следната година ќе играат во ЛШ пошто поред мене само Баерн е подобар во Германија. Тоа пак ќе значи дека Хоффенхајм ќе може и да купи врвни играчи од големи клубови ако тоа е потребно. Парите не се проблемот во Хоффенхајм но ми се допаѓа што ги трошат парите многу интелигентно.
Го зедоа Ибишевич од клупа за 1 Мио Евра ама зедоа и Обази и Едуардо за 5 и 8Мио Евра, значи многу интелигентно ги трошат парите а не ко Челси која купува играчи за огромни суми и тие играчи разочаруваат (Шева, Креспо).

Хоффенхајм има концепт и за дџабе Хенес и Клинсман не ги фалеа Хоффенхајм.

Честитки за Хофенхајм за прикажанатаигра.
И покрај се, останува по старо.

1. Хофенхајм 34

и
1. Ибишевиќ 18 голови.

па мислам редно беше хофенхајм да падне на алианц и тоа се случи добро играат но тоа е тоа сепак баерн има добар тим повеќе квалитетни играчи а за хофенхајм ако остане зимава Ибишевиќ значи да не го напушти тимот на продниот рок во јануари мислам хофенхајм ке има добар пласман

http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=28608
Ајде со среќа нека им е голманот:pos2::pos2::pos2:

Тимо е добар голман иако не се снајде најдобро во Валенсија во изминатите 2-3 години во Шпанија али сите знаеме дека тој кога бранеше во Штугарт беше најдобар голман во Бундес Лигата така да очекувајте дека Томи Хас ќе се сели на клупата ако Хилдебран се врати во форма..:helou:

Ајде бе дајте уште еден гол, уште вас ве чекам на спортска... :tv:

Иначе шалке играат на гости без 2ца играчи...и пак е 1-1.

ofofof ме заеба ја имав 3+ нез само како не победија со 2 црвени шалке, али ипак Шалке е добар тим.:helou:

Знаев дека нема да биде 3+ ама за типов респект есенски шампиони браво браво

Браќава освоија есенска титула секоја им чест браво момци со неколку засилувања како Обаси и Ибишевиќ кои ќе експлодираат на пролет реални се шансите да се стигне до титулата:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom