Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не се прави Енглез, гледај Бундес Лига.
И убаво рече некој погоре ќе видиме кој ќе биде појак за 3-4 години.
Се собрале арапи и купуваат без веза играчи без концепт да се има во екипа.
Од 20 екипи во Англија 11 од кој првите 5 имаат странски инвеститори, и тоа ли е англиско првенство, еден енглес нема во Арсенал, во другиве по 3-4 и тие негде играат споредна улога во тимот.

И немој да зборите кога не сте изгледале целосно 3 утакмици од Бундес лига, освен ако не сте ги играле у кладилница.

Абе не се прави Енглез, гледај Бундес Лига.
И убаво рече некој погоре ќе видиме кој ќе биде појак за 3-4 години.
Се собрале арапи и купуваат без веза играчи без концепт да се има во екипа.
Од 20 екипи во Англија 11 од кој првите 5 имаат странски инвеститори, и тоа ли е англиско првенство, еден енглес нема во Арсенал, во другиве по 3-4 и тие негде играат споредна улога во тимот.

И немој да зборите кога не сте изгледале целосно 3 утакмици од Бундес лига, освен ако не сте ги играле у кладилница.
Е да.. нема да се праам Енглез, ке глеам Бундес, така е :):)
Ремзи, Вилшер, Волкот, Рендал, Гибс, Хојт, Симпсон и уште мн од помладите.
Новото правило 2011 мислам дека секој клуб ке треба да си има по 6 играчи од таа држава во која се натпреварува.
Така да Арсенал нема гајле, кога не си запознаен добро не лупатај глупости.
И немој да ми речеш овие биле деца и играле за трет тим кога Ремзи, Вилшер, Хојт, Гибс, Симпсон(на позајмница во ВБА) и Волкот веќе настапуваат и за првиот тим на Арсенал освен Рендал.
И ајде не намеравам повеќе да праам муабет, нека заврши тука муабетов.

Е да.. нема да се праам Енглез, ке глеам Бундес, така е :):)
Ремзи, Вилшер, Волкот, Рендал, Гибс, Хојт, Симпсон и уште мн од помладите.
Новото правило 2011 мислам дека секој клуб ке треба да си има по 6 играчи од таа држава во која се натпреварува.
Така да Арсенал нема гајле, кога не си запознаен добро не лупатај глупости.
И немој да ми речеш овие биле деца и играле за трет тим кога Ремзи, Вилшер, Хојт, Гибс, Симпсон(на позајмница во ВБА) и Волкот веќе настапуваат и за првиот тим на Арсенал освен Рендал.
И ајде не намеравам повеќе да праам муабет, нека заврши тука муабетов.

Ако не си добро запознаен треба да имаат најмалку 6 играчи во првата постава, а ти овие што ги наброја се повеќето втора класа играчи, и Арсенал би се борел за опстанок, за разлика во Германија екипите си ги ценат домашните фудбалери и имаат и повеќе од потребната бројка, затоа и го ценам и го гледам од мал Германското првенство затоа што си ги ценат своите фудбалери и затоа имаат јака репрезентација, а Англија не може ни да се пласира на Европско првенство и немаат земено титула 43 години.:smir:

Ако не си добро запознаен треба да имаат најмалку 6 играчи во првата постава, а ти овие што ги наброја се повеќето втора класа играчи, и Арсенал би се борел за опстанок, за разлика во Германија екипите си ги ценат домашните фудбалери и имаат и повеќе од потребната бројка, затоа и го ценам и го гледам од мал Германското првенство затоа што си ги ценат своите фудбалери и затоа имаат јака репрезентација, а Англија не може ни да се пласира на Европско првенство и немаат земено титула 43 години.:smir:
Втора класа играчи? ке се борат за опстанок? едни од најголемите таленти што се во моментов. ајде здравје ке праиме муабет 2011.
Поздрав.

Ne mi se veruva, ludi se ovie Hofenheim. Ke ispratele ponuda do Tevez. Ambiciozno vo sekoj slucaj.

Ne mi se veruva, ludi se ovie Hofenheim. Ke ispratele ponuda do Tevez. Ambiciozno vo sekoj slucaj.

Рано е уште за таков играч но правецот е јасен. Хоффенхајм и Хопп финансиски се појаќи од Абрамович и Челзи. Но треба уште по некоја година за да се етаблира Хоффенхајм во Европа и да направи име.

Тевез сепак не пасува во концептот на Хоффенхајм пошто тие купуваат млади таленти и ги прават јаки играчи. И Тевез е млад но финансиски не би пасувал пошто во Хоффенхајм тренерот најмногу пари зема, тоа се негде 2 милиони Евра и никој играч поред Рангник треба да зема повеќе од него, пошто тој е има најголемата одговорност за тимот.

иначе немам некои симпатии кон Хофенхајм ама мислам дека за некоја година ќе биде топ,газдата им изгради стадион и без пари за нови играчи станаа јаки..

да му одговорам на другаров Зоки,ти предлагам да си ја смениш екипата,која нема никакви успеси и нема со што да се фалиш..А англискиот фудбал барем репрезентативниот е нула спрема гермаскиот...а екипите ги држат овие странциве кои секој момент може да ги остават на цедило!!

иначе јас навивам за баерн и ако имаш нешто против кажи??

иначе немам некои симпатии кон Хофенхајм ама мислам дека за некоја година ќе биде топ,газдата им изгради стадион и без пари за нови играчи станаа јаки..

да му одговорам на другаров Зоки,ти предлагам да си ја смениш екипата,која нема никакви успеси и нема со што да се фалиш..А англискиот фудбал барем репрезентативниот е нула спрема гермаскиот...а екипите ги држат овие странциве кои секој момент може да ги остават на цедило!!

иначе јас навивам за баерн и ако имаш нешто против кажи??
Хехехе, предлагај ти на некој друг не на мене.
Доволно си имаме титуливо ЕПЛ, неможе сите екипи да имаат мн... едни мораат да имаат помалку едни повеќе. Арсенале таков клуб кој сеуште нема освоено ЛШ, али во иднина се надевам. Никогаш нема да го сменам тимот.
Јас немам ништо против тебе а ни Беарн а ни што навиваш за нив, вероватно си некое неписмено детиште кое неможе да разбере еден обичен пост.
Ама ај можеби тие мерак да се праиш манга, па од тоа да губиш контрола што пишуваш.
Бидими поздравен.

вака другар....
Извини ако те навредив не биди и ти како мој другар..ако му го чепкаш тимот ќе те убие..само пробав да ти го сменам мислењето и да гледаш будеслига бидејќи и таму се игра добар футбал!!

не сум неписмен и добро се разбирам од футбал ..извини ако те навредив (иако не верувам)несакам да се карам со никој тука..:smir::smir:

вака другар....
Извини ако те навредив не биди и ти како мој другар..ако му го чепкаш тимот ќе те убие..само пробав да ти го сменам мислењето и да гледаш будеслига бидејќи и таму се игра добар футбал!!

не сум неписмен и добро се разбирам од футбал ..извини ако те навредив (иако не верувам)несакам да се карам со никој тука..:smir::smir:
Океј си е, само глупо е да кажеш така.
На пример јас познавам и имам другари кој навиваат за Њукасл, Евертон ... и што да им речам јас? Арсенал има повеќе титули навивај за нив :):)
И ова беше нешто слично, но јас пратам Бундес како и дае, малку поретко од тебе и ги пратам претежно кога игра Беарн или Вердер.
Имам гледано и доста мечеви со послабите т.е со средните екипи и не ми се допаѓа тоа што го гледам, али океј секој си има свој вкус.
Не налегнувам на провокација, напротив не те ни испровоцирав убаво се изјаснив и кажав кој е крал во германија.
поздрав.

Тоа што ти го кажав да го смениш клубот не е провокација туку да речиме како совет беше,ама тоа неписмено детиште не ми се допадна!!:nenene::nenene:

Hoffenheim ke go iznajmit Sanogo od Werder do krajot na godinata so opcija da go kupit. Mislam deka ova e navistina dobar transfer za Hoffenheim. Sanogo ima kvalitet i vo Hoffenheim sigurno ke redi dosta golovi.

Cestito!

Hoffenheim 1:0 Cottbus

Strelec: Demba Ba

Bravo za Hofenheim prodolzuvaat so dobra igra i vodat na poluvreme so Cottbus. Se nadevam na nivna pobeda na krajot.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom