Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да.. нема да се праам Енглез, ке глеам Бундес, така еАбе не се прави Енглез, гледај Бундес Лига.
И убаво рече некој погоре ќе видиме кој ќе биде појак за 3-4 години.
Се собрале арапи и купуваат без веза играчи без концепт да се има во екипа.
Од 20 екипи во Англија 11 од кој првите 5 имаат странски инвеститори, и тоа ли е англиско првенство, еден енглес нема во Арсенал, во другиве по 3-4 и тие негде играат споредна улога во тимот.
И немој да зборите кога не сте изгледале целосно 3 утакмици од Бундес лига, освен ако не сте ги играле у кладилница.
Е да.. нема да се праам Енглез, ке глеам Бундес, така е
Ремзи, Вилшер, Волкот, Рендал, Гибс, Хојт, Симпсон и уште мн од помладите.
Новото правило 2011 мислам дека секој клуб ке треба да си има по 6 играчи од таа држава во која се натпреварува.
Така да Арсенал нема гајле, кога не си запознаен добро не лупатај глупости.
И немој да ми речеш овие биле деца и играле за трет тим кога Ремзи, Вилшер, Хојт, Гибс, Симпсон(на позајмница во ВБА) и Волкот веќе настапуваат и за првиот тим на Арсенал освен Рендал.
И ајде не намеравам повеќе да праам муабет, нека заврши тука муабетов.
Втора класа играчи? ке се борат за опстанок? едни од најголемите таленти што се во моментов. ајде здравје ке праиме муабет 2011.Ако не си добро запознаен треба да имаат најмалку 6 играчи во првата постава, а ти овие што ги наброја се повеќето втора класа играчи, и Арсенал би се борел за опстанок, за разлика во Германија екипите си ги ценат домашните фудбалери и имаат и повеќе од потребната бројка, затоа и го ценам и го гледам од мал Германското првенство затоа што си ги ценат своите фудбалери и затоа имаат јака репрезентација, а Англија не може ни да се пласира на Европско првенство и немаат земено титула 43 години.:smir:
Ne mi se veruva, ludi se ovie Hofenheim. Ke ispratele ponuda do Tevez. Ambiciozno vo sekoj slucaj.
Хехехе, предлагај ти на некој друг не на мене.иначе немам некои симпатии кон Хофенхајм ама мислам дека за некоја година ќе биде топ,газдата им изгради стадион и без пари за нови играчи станаа јаки..
да му одговорам на другаров Зоки,ти предлагам да си ја смениш екипата,која нема никакви успеси и нема со што да се фалиш..А англискиот фудбал барем репрезентативниот е нула спрема гермаскиот...а екипите ги држат овие странциве кои секој момент може да ги остават на цедило!!
иначе јас навивам за баерн и ако имаш нешто против кажи??
Океј си е, само глупо е да кажеш така.вака другар....
Извини ако те навредив не биди и ти како мој другар..ако му го чепкаш тимот ќе те убие..само пробав да ти го сменам мислењето и да гледаш будеслига бидејќи и таму се игра добар футбал!!
не сум неписмен и добро се разбирам од футбал ..извини ако те навредив (иако не верувам)несакам да се карам со никој тука..:smir::smir: