Фан Клуб: Хајдук Сплит

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу браво,конечно да освоите нешто:)

Се дава пехар за 2 место???
-НЕ!!
Хајдук не сака да биде 2 место,сака да биде најдобар,шампион,но очигледно не е дораснат на Динамо,нема искуство,нема играчи такви какви што има Динамо,да решат утакмица со потег,не знам што е работата со нив,но после се мислам дека ке чекаат уште долго за титула во Хрватска.....
Без лутење,ова е само мое мислење....:smir::smir:

22.02.2009 , 2:0 ! Кој играше на таа утакмица ? Да не ги позајмија од Барселона играчите ? Значи што ви падне на памет тоа пишувате безвезе .

22.02.2009 , 2:0 ! Кој играше на таа утакмица ? Да не ги позајмија од Барселона играчите ? Значи што ви падне на памет тоа пишувате безвезе .
и што ако тепале еднаш со Динамо???
Кога губат утакмици со Ријека секогаш,не е Ријека селски тим па да се опуштаат се знае тоа е исто дерби,нека тепаат они со Динамо ама џабе кога неможат да освојат титула.

и што ако тепале еднаш со Динамо???
Кога губат утакмици со Ријека секогаш,не е Ријека селски тим па да се опуштаат се знае тоа е исто дерби,нека тепаат они со Динамо ама џабе кога неможат да освојат титула.

Јас не зборувам за Хајдук - Ријека , и не оди од еден муабет во друг , зборуваме за Динамо - Хајдук , и како Хајдук не бил достен за Динамо , читај убаво пред да реплицираш. Јас со факти кажав дека Хајдук е достоен за Динамо исто се покажа и денес 3:0 , сега на пеналите кој повеке срека има тој победува.

Јас не зборувам за Хајдук - Ријека , и не оди од еден муабет во друг , зборуваме за Динамо - Хајдук , и како Хајдук не бил достен за Динамо , читај убаво пред да реплицираш. Јас со факти кажав дека Хајдук е достоен за Динамо исто се покажа и денес 3:0 , сега на пеналите кој повеке срека има тој победува.
Абе друже,што има везе што му е достоен на Динамо кога фактички доаѓа дека не му е достоен на Ријека:nesvest:
Сакам да кажам дека џабе ги тепаат Динамо кога киксираат може да се каже со полесни противници.

Добро да така е го тепаа Динамо 3 пати оваа сезона.Тоа не е за оспорување.Но ако беа голем клуб немаше само на дерби да играат и да победуваат,ке победуваа на секоја утакмица,со помалите екипи ке тепаа,така се докажува големината на клубот,не само од дерби натпревари.
Го тепале Динамо три пати,а од помалите кај стигнат го кркаат...

Да се разјасниме не сум ни за Динамо ни за Хајдук...:helou::helou:

Штета за хајдук..

Хајдук-Динамо 0-1
Пак ли ќе губат? Што има врска ако не се веќе во игра за титулата. Па дерби е мајку му. Место да земат да изгинат на терен, нив им е сеедно. Многу лош пристап од Хајдук.
Ајде очекувам пресврт во продолжение.

Ајт наздравје 0-2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom