Фан Клуб: Хајдук Сплит

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
овие сегде прават тепачки ц ц ц ц кога не можат со топка да тепат летаат со тупаници :helou:

2-0 ајде хајдуккккккккккк

Полека момци има време,не се радувајте пред време.а инаку БББ се такви кој не ги знае,кај стигнат се тепаат како лудаци.според мене свака част за тоа:vozbud::vozbud::helou:

Нека се нервираат големо тасе ако напраиле проблеми гарант сеа ќе им ја дадат титулата шампиони:pos2:

Оп втор пораз на повидок на Динамо од Хајдук

НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ :)

spacer.gif

9.kalinic.jpg
NIKOLA KALINIC
10.ibricic.jpg
SENIJAD IBRICIC

BRAVOOOOOO BILIIIIIIIIIIIIIII kaj se sega Kopacive da se javat deka ke ne tepaleeeeee . Lelelelelel ovoj Ibricic mu stana navika da gi treska od zemja eeeeeeejjjjjjjj . Prvo na Maksimir sea na Poljud .

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

spacer.gif

Јебеш загреб јебеш Динамо така иде тоа :)

Вторпат сезонава си ги плескаат...хаха

LEEEEEELEEEEEEEE so e ova be Lugeeeeeeee:tv: . Parce gi napravijaa eeeeeejjjj Dinamovci Titulava ide da se sonca na More malce :vozbud::vozbud::vozbud: Ajmoooooooo Hajduuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk

Чекај ПСЖ не летај во облаци многу,има уште многу до крајот на првенствово.Хајдук ако не примети секогаш паѓа со помалите екипи,па така да ке биде тешко за Хајдук до крајот:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

A be posle utakmicava ACAB se dokaza deka na Poljud zemanje bodovi Dinamo mnogu slabooooooooooooooooooo:pos2::pos2::pos2:

Ајде, дербито заврши, сега оладете . Фановите на Динамо нека дискутираат во својот фан клуб, оние на Хајдук тука . Ке ги погледнам '' дискусиите " поназад и дел од мислењата ке бидат тргнати ( оние кои истото го заслужиле ), чекав мечот да заврши па да се фатам за работа .

Ajdeeeeeeeeeee neka e cestitoooo pobedava protiv kopaciveeeeeee ...... :vozbud::vozbud::vozbud: Dva pati po 2-0 leleleleleeeeeeeeeee titulava otide na plaza vo Split . A Sto mie mila tabela sega koga ke ja poglednam

1.Hajduk 41 bod
2.Dinamo 39 :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom