Фан Клуб: Хајдук Сплит

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
go kupivte od sileks ovaj kako se vikashe gligorovski transverov e zavrshen gotovo

druze od najsigurni izvori realiziran e transverov za 550 000evra

druze od najsigurni izvori realiziran e transverov za 550 000evra

Реално Глигоров не вреди толку,второ Хајдук даваше одвај 300.000, па Македонија ќе даде пола милион евра за играч од Македонија,во тоа не ми се верува. Ако и е целта после да го продадат за повеќе пари,и тоа не ми е верно оти во последните 10 години само Тричковски се продаде за 800.000 евра,всушност тоа е најголемата цена која ја постигнал некој играч !Не велам дека твојата информација,не е точна ,но малку апсурдно е размислувањето на челните луѓе на Ѓорче!

druze,infovo e od eden od prvite luge na SILEKS...taka da sigurno toj znae poveke od mene i od tebe(srry za latinicava)

druze,infovo e od eden od prvite luge na SILEKS...taka da sigurno toj znae poveke od mene i od tebe(srry za latinicava)
Ако е така значи само прашање на време е кога Глигоров ќе биде претставен . Сепак мора да признаеме квалитетно засилување , многу јак играч , му претстои светла иднина . Само FALANGA STIP братче ако можеш да ми објасниш за ТРИЧКО тоа за челните луѓе на Ѓорче нешто не те разбрав убаво на што мислиш :toe:???

Абе земаа еден бразилец на иста позиција и мислам дека нема да го земат Глигоров.Добар е али ако на припремиве бразилецот испадне тапа,можеби ќе се отвори просторе за Глигоров,али они имаат и други опции.

Слики од гостувањето во Жилина...
случајно ги најдов
http://torcida.org/site/staljin-vas-je-ubijao-ali-vas-nije-dovoljno-ubio/

На овој натпревар направена е огромна репресија врз навивачите на Хајдук,Торцида.Пукано е врз нив со гумени куршуми без причина,нападнати без причина додека влегувале на стадионот да го бодрат својот клуб.
Многу повредени на нивна страна,неколку души со скршени раце,рани по главата од тепањето со пендреците и пукањето со гумените куршуми...има едно видео,ке го поставам утре тука.

A.C.A.B :nerv::nerv:

Катастрофално лошо се почна . Дури почнав и да се нервирам што го гледам клубот на такво ниво да не може да победи подпросечни екипи . Со италијанецов (горе доле дледам дека е авторитет тренер) би требало да се средат работиве . Следна утакмица против Локомотива на Пољуд . Ако сега не победат првенството за ХАјдук е завршено пред да почне вистинската војна за бодови :toe:.

Катастрофално лошо се почна . Дури почнав и да се нервирам што го гледам клубот на такво ниво да не може да победи подпросечни екипи . Со италијанецов (горе доле дледам дека е авторитет тренер) би требало да се средат работиве . Следна утакмица против Локомотива на Пољуд . Ако сега не победат првенството за ХАјдук е завршено пред да почне вистинската војна за бодови :toe:.
Тоа е тоа кога клубот го водат луѓе кои само гледаат личен интерес.За Хајдук во сите новини во Хрватска само се пишува за смени во управи и препуцавања.Али ај победивте против Локомотива,(1-0 и тоа од пенал,али попеда си е победа ќе ве дигне малце).Сезоната е долга има уште многу да се игра.Можда ако се разиграат браќата Шарбини,и овој тренерот Реја ако не е дојден само да си одере пари имате шанса за борба за титула :) ,

Тоа е тоа кога клубот го водат луѓе кои само гледаат личен интерес.За Хајдук во сите новини во Хрватска само се пишува за смени во управи и препуцавања.Али ај победивте против Локомотива,(1-0 и тоа од пенал,али попеда си е победа ќе ве дигне малце).Сезоната е долга има уште многу да се игра.Можда ако се разиграат браќата Шарбини,и овој тренерот Реја ако не е дојден само да си одере пари имате шанса за борба за титула :) ,
не заебавај,какви шанси за титула...

Абе глеј свашта може да се случи има уште да се игра,од каде знаеш,не дај боже,Динамо да се заебе нешо,да влезе у гадна ситуација,а Хајдук да живне.Ова е тим што лани 3 пати го победи Динамо,а освен тоа ги донесоа браќата Шарбини едни од подобрите играчи во хрватско првенство.Немаат голем шанса за титула,али ако брзо се дигнат можда имаат некојa,каква таква шанса.

А бе уште непочнато првенство тој ми вика нема шанси за титула . Ццццц гледај реално гледано ХАјдук има релативно вкомпониран тим а браќава Шарбини се извонредни засилувања заедно со Чернат . Го загубивме Калиниќ ама браќава прават парче :helou: . Првиот дуел на ХАјдук и Динамо ќе даде јасна слика кој е поблиску до титулата оваа сезона .

Голем поздрав до SJE и неговиот клуб со ''доооолллгаааа'' традиција од клубот со најдолга традиција и најстара навивачка организирана група во Европа . Уживајте OLD SCHOOL :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom