- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 719
- Поени од реакции
- 3.409
И така значи џукачки отстранет без никаква најава или објава уште еден член на златната екипа која издржа се во нечовечки услови. Како да никогаш не ни бил дел од тимот...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие другите не ги ни сметам за играчи реално, нема што да ги коментирам некои што грејат клупа или принудно добиваат шансаКога ќе земеш некој играч на зуб, значи ти нема раменПа не дека Србинот сега е некоја екстра класа, ама е једини играч што е во стање да влезе во прилика. Денеска едиствен конкретен шут го имаше тој при активен резултат за нас. Претходно коло пречка со Брера, со Работнички сам си создаде шанса од ништо (изврсна одбрана на голманот, но од која произлезе корнер при што падна голот за победа), со Шкендија и Брегалница голманите му фатија тешки топки со глава. За разлика од нашиот што плива во празно на скоро секој меч.
Ај да биди реален и кажи што е учинокот на другите во нападот. Омерагиќ и Љутви не можат со топка да се состават, Лемос џабе е едини во тимот што знае да задржи лопта кога константно компликува и избира погрешни решенија. Уште не ми се верува дека за сметка на Љутви, беше тргнат Десниќ. Па дека и моментално добива прилика на сметка на Жоглев.
За остатокот на тимот што да се коментира. Сем Брда, Мишко, Панта, Дурански, Лемос, Глишиќ под сериозен знак прашалник (можеби како играч од клупа), Нијаз евентуално, другото не е материјал за опстанок во прволигашко друштво. Само кога ја гледаш клупата и ги читаш имињата на Јовчев, Војнески, Папули, Педрињо, Цветков, Спасиќ, веќе споменатиот Љутви, ме фаќа дијареа...
Мислам дека и он се повреди на истата утакмица како Панта и најверојатно и кај него беше преден вкрстен, така да и он долга пауза ќе има...Не знам каде исчезна Лука Трајкоски?
Епа тогаш изгледа ќе се игра на Петар Милошевски стадионот на ФФМ. Секако ако не им текне во Велес да ја стават да се игра.Каква каша е теренот во Маџари (денес се одложи Работнички-Слога) не верувам дека во сабота ќе може да играме таму со Воска особено што и тој ден ќе врне цел ден.
Ова и не ни оди баш во прилог.
Нема шанси во Велес да се игра , ке се игра во Скопје тука нема дилеми , знаете сите дека сега Комити се во управа и утакмицава со Воска е многу битна , така да ако не се игра во Маџари(ради лошиот терен) втора варијанта ни е Автокоманда , ФФМ тек како трета опција ..Епа тогаш изгледа ќе се игра на Петар Милошевски стадионот на ФФМ. Секако ако не им текне во Велес да ја стават да се игра.
Neka ja stavat vo Veles.Епа тогаш изгледа ќе се игра на Петар Милошевски стадионот на ФФМ. Секако ако не им текне во Велес да ја стават да се игра.
Имаме еден пораз на ФФМ од Силекс пред две сезони , кога еден од играчите на Силекс на крај не провоцираше ...Nema da se opravi stadionot vo Magari sigurno uste edna nedela,ke baraat drug stadion samo da vidime kade ke bide,najdobro e FFM mislam deka nemame poraz tamu.So Tikves oficijalno se vrakame na Gradski, eve prav moment i za gostuvanje na druga navivacka grupa.