Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Цинцариве мајку им ебем не сакаат со СпортЛајф да помогнат ... Ауу кои буљии се.

Цинцариве мајку им ебем не сакаат со СпортЛајф да помогнат ... Ауу кои буљии се.

Спортлајф се цигани најголеми.

Уште од кога ја купија Копачка се покажа тоа циганското у нив.

Во однос на Комити не се сомневам во наша голема бројка , туку се очекува и многу луѓе кои сега имаат 40 + години т.е стара гарда Комити да дојдат утре , нормално дека они се фамилијарни луѓе и ретко одат на Вардар или одат на неутрално на седење ама утре сме сите заедно на трибина :)..

Така да очекувам да се направи најголема инвазија во историјата на Македонија утре со автобуси и коли , уште 24 часа до најважниот меч на Вардар , сите во Кавадарци :sekcza:

Спортлајф се цигани најголеми.

Уште од кога ја купија Копачка се покажа тоа циганското у нив.
Вложи ја во МЃП. Имаше обиди да направиме и нешо барем за Вардар ама зборовите шо се кажаа мислам шо да зборам брат ми . Ѓубре. Разочаран сум

Олабавете се бе луѓе... каков хаос. Идеме утре во што поголем број за да им бидеме ветар у грб на играчите. Баталете у овој момент и Пирати, и остали куртонски самопрогласени навивачки групи.

Олабавете се бе луѓе... каков хаос. Идеме утре во што поголем број за да им бидеме ветар у грб на играчите. Баталете у овој момент и Пирати, и остали куртонски самопрогласени навивачки групи.
Не зборам за хаос со други навивачи, колку што мислам на организациски хаос и општа тепачка со полиција :D

Прво, од Скопје ќе дојдат меѓу 15 и 20 автобуси. Со оглед на тоа што сите 1800 карти ќе бидат продадени (уште малку останаа), а ќе има многу без карти, плус луѓе од други градови, ќе мора голем дел од луѓето да одат со коли.
Рачунај дека минимум 100 коли плус ќе има. Каде ќе паркираат тие коли?
Нема шанси нашава полиција да изрегулира 20 автобуси и 100 коли.
Кога ќе се истоварат тие луѓе во 5 за 12, сите што имаат карти ќе сакаат да влезат, а сигурно проверката ќе оди бавно.
Ќе настане хаос на влез, ќе останат луѓе надвор, фали уште да има закачка со локално население (кое патем е град со ривалска навивачка група која сака одмазда за нападот од пред месец дена) и војна да биде.
Сме го виделе ова на сите гостувања со голема бројка. Лани на ракомет во Кавадарци влеговме со инцидент, на фудбалот во Штип кога отидовме 5 автобуси беше хаос, се корнеа врати, млатење со полиција.
Друга работа е што на толкава бројка, гарантирано пола луѓе ти се индијанци, се ќе биде издрогирано и пијано, а ти ги ставаш на трибина со столови.
Гарантирам дека ќе има тепачки меѓусебе ради тоа што не можеш толкава маса да контролираш и секогаш ќе се најде некој морон да испровоцира кавга во која после секој со секого се тепа.
Катастрофална одлука да се игра во Кавадарци според мене, мораше да се одбере стадион со поголема трибина за нас и без столчиња. Најидеално ќе беше во Прилеп по мене или во Тетово.
Гарантирам дека пола трибина ќе остане демолирана утре, не може да се спречи тоа.
Апсолутно не е јасно зошто трибината на Лозари не им се даде на Комити, покрај главната трибина.
Се знае кај нас како треба да биде, никако столови кај навивачите.

И згора на тоа ги имаш провокациите од Пирати.
Не сум оптимист за тоа каков развој ќе имаат настаните :D

Не зборам за хаос со други навивачи, колку што мислам на организациски хаос и општа тепачка со полиција :D

Прво, од Скопје ќе дојдат меѓу 15 и 20 автобуси. Со оглед на тоа што сите 1800 карти ќе бидат продадени (уште малку останаа), а ќе има многу без карти, плус луѓе од други градови, ќе мора голем дел од луѓето да одат со коли.
Рачунај дека минимум 100 коли плус ќе има. Каде ќе паркираат тие коли?
Нема шанси нашава полиција да изрегулира 20 автобуси и 100 коли.
Кога ќе се истоварат тие луѓе во 5 за 12, сите што имаат карти ќе сакаат да влезат, а сигурно проверката ќе оди бавно.
Ќе настане хаос на влез, ќе останат луѓе надвор, фали уште да има закачка со локално население (кое патем е град со ривалска навивачка група која сака одмазда за нападот од пред месец дена) и војна да биде.
Сме го виделе ова на сите гостувања со голема бројка. Лани на ракомет во Кавадарци влеговме со инцидент, на фудбалот во Штип кога отидовме 5 автобуси беше хаос, се корнеа врати, млатење со полиција.
Друга работа е што на толкава бројка, гарантирано пола луѓе ти се индијанци, се ќе биде издрогирано и пијано, а ти ги ставаш на трибина со столови.
Гарантирам дека ќе има тепачки меѓусебе ради тоа што не можеш толкава маса да контролираш и секогаш ќе се најде некој морон да испровоцира кавга во која после секој со секого се тепа.
Катастрофална одлука да се игра во Кавадарци според мене, мораше да се одбере стадион со поголема трибина за нас и без столчиња. Најидеално ќе беше во Прилеп по мене или во Тетово.
Гарантирам дека пола трибина ќе остане демолирана утре, не може да се спречи тоа.
Апсолутно не е јасно зошто трибината на Лозари не им се даде на Комити, покрај главната трибина.
Се знае кај нас како треба да биде, никако столови кај навивачите.

И згора на тоа ги имаш провокациите од Пирати.
Не сум оптимист за тоа каков развој ќе имаат настаните :D

Со колите ќе биде најголема драма. Само овие од кај мене од улица што се вика се 4/5 екипи со 4/5 коли. Премногу ќе има со сопствен превоз. Се надевам само дека нема да има педерски работи со домашните.

Кој вика дека нема да ја напуниме и таа трибина на лозари .Сакал не сакал организаторот ќе биде приморан да ја отвори и таа трибина.Сигурно преку 100 коли ќе има ,од кај мене само се 5 коли со обезбедени карти.Мене не ме плашат Лозари ич,ме плаши само со ацаб да не има тепање, а на толкава маса народ пола пијани издрогирани и да не те пуштат на трибина да ти речат пуна е нема место сигурно ќе дојде до сценарио влез кај Лозари на трибина.
Карти веќе нема

Можеби најдобро ќе беше во Струмица да се играше натпреварот...

Карти веќе нема
Повеќе пати кажав да не се пишуваат работи од кооперација и дезинформации. Карти се уште има. Ќе се продаваат на собир пред Јане и во Росоман, евентуално ако останат и пред стадион. Секој кој сака да дојде ќе добие карта. Единствен релевантен извор на информации се страните на ФК Вардар и Комити. Информирајте се само од таму.

Последно уредено:
Стандардно по 100 пати кењам пред важни утакмици. Вчера навивав по дома уште од сабајле, цел ден ми се слушаа гласови како некој да навива, секој звук ко наша песна ми личеше :D Депресија уште од вечерта ме фари што ќе се случи ако изгубиме. Не се логирам едно година дена на кајгана ако не тепаме после.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom