Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???
Само од комитски Росоман имаш четвртина од бројката :D
Праскари се деца комитски :P

Ме фаќа еуфорија од сега, само да се погоди времето да не биде депресија како цела недела.
Се надевам дека кајгана екипа ќе се мобилизира во бројка како на времето :D

Тешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???да не не стават на централната?
Ќе се појават ли Пирати ваше мислење???Јас како што слушнав почнале да се мобилизираат. :)
Си заборавил двојка пред 450 :cujte:

Си заборавил двојка пред 450 :cujte:
Малку претера, и јас сакам не 2ка ,5ка да има ама тешко.Очекувањата се тие максимум 450-500 Комити,во друг град се игра како група немаме гостувано повеќе од 350 души надвор од Скопје,еве сега плус 100-150ка нека има 450-500 ,и Вардарци обични фанови уште 700 до 1000 тоа е тоа.Времево се надевам дека ќе биде добро само да не врне.

Малку претера, и јас сакам не 2ка ,5ка да има ама тешко.Очекувањата се тие максимум 450-500 Комити,во друг град се игра како група немаме гостувано повеќе од 350 души надвор од Скопје,еве сега плус 100-150ка нека има 450-500 ,и Вардарци обични фанови уште 700 до 1000 тоа е тоа.Времево се надевам дека ќе биде добро само да не врне.
Сме гостувале над 350 луѓе и во Штип и во Кичево и во Охрид и во Битола неколку пати. И на прослава на титула во Пробиштип бевме над 350 луѓе. Нормално дека не може да гостуваме во толкава бројка кога никогаш не сме имале натпревар кој решавал за влез во лига или за куп титула надвор од Скопје, ниту пак сме гостувале некаде во пристојно време или ноќни термини како што други групи имале шанса да гостуваат во Скопје.
На вакви натпревари се пали и шуто и рогато, да се обезбеди превоз и се е лесно после тоа.
Ќе има голема мобилизација деновиве, не се секирајте :D

Трибината позади голот кај што веројатно ке бидеме сместени е добра трибина за навивачи , може да се направи добар изглед на истата и да биде одлично за нас ..

Иначе моите очекувања се дека ке бидеме рекордна бројка на Комити во послесниве 10 години ( ке ја издвојам пример утакмицата во Струмица со Малме ЛШ 350-400 луѓе во работен ден), а сме оделе последниве сезони Охрид и Битола по 300 души сега очекувам во недела да бидеме најмалце 500 луѓе , но мислам дека со јака мобилизација можеме и повеќе што е доста оставрливо само да не врне по што гледам прогноза сега за сега недела дава 70 % дожд ..се надевам ке не послужи времето бидејки и тоа игра улога на бројка за некои ..

Последно уредено:
Инаку треба да се издвои и пофали сплотеноста моментално на сите во клубот, од играчи, стручен штаб, клупски персонал, маркетинг, Комити како навивачка група со немерлив придонес и конкретни решенија, поединци кои го сакаат Вардар и помагаат секој на свој начин... Сите како еден, општа спотеност, секоја мака, секое недоразбирање ставено на страна, сите го давааат својот максимум со една цел која треба да резултира во недела. Со таков пристап и заедништво не може да нема конечна, историска и триумфална победа!

Абе какви 400-500 ќе биде изненадување како за прославата, и тогаш не се очекуваа крајните блокови да се пополнат, ама... мислам дека многу многу повеќе треба да има од 400

FB_IMG_1684099754231.jpg

И јас сум оптимист дека ке крца трибинава во недела , 80 % ке ја пополниме сигурно :cool:

Има ли инфо дали ќе бидеме на централната трибина или позади гол?

Има ли инфо дали ќе бидеме на централната трибина или позади гол?
Јас мислам 99 % ке бидеме позади гол , централната е со столчиња за обични навивачи , не верувам таму да не стават ...

Дечки, ќе биде ли безбедно за обична публика/постари лица? Да не му текне на некоја будала од Кавадарци/Битола да напаѓаат рандом луѓе :D

Исто за карти, на влез ли ќе се продаваат? Би било добро да има една кутија за донации, сите што не успеавме да донираме прекy GoFundMe да пуштиме некој денар во кутија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom