- Член од
- 31 август 2021
- Мислења
- 481
- Поени од реакции
- 2.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само од комитски Росоман имаш четвртина од бројкатаТешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???
Си заборавил двојка пред 450Тешко брату и сам знаеш максимум 450 души,само незнам дали сигурно сме на оваа трибина ???да не не стават на централната?
Ќе се појават ли Пирати ваше мислење???Јас како што слушнав почнале да се мобилизираат.![]()
Малку претера, и јас сакам не 2ка ,5ка да има ама тешко.Очекувањата се тие максимум 450-500 Комити,во друг град се игра како група немаме гостувано повеќе од 350 души надвор од Скопје,еве сега плус 100-150ка нека има 450-500 ,и Вардарци обични фанови уште 700 до 1000 тоа е тоа.Времево се надевам дека ќе биде добро само да не врне.Си заборавил двојка пред 450![]()
Сме гостувале над 350 луѓе и во Штип и во Кичево и во Охрид и во Битола неколку пати. И на прослава на титула во Пробиштип бевме над 350 луѓе. Нормално дека не може да гостуваме во толкава бројка кога никогаш не сме имале натпревар кој решавал за влез во лига или за куп титула надвор од Скопје, ниту пак сме гостувале некаде во пристојно време или ноќни термини како што други групи имале шанса да гостуваат во Скопје.Малку претера, и јас сакам не 2ка ,5ка да има ама тешко.Очекувањата се тие максимум 450-500 Комити,во друг град се игра како група немаме гостувано повеќе од 350 души надвор од Скопје,еве сега плус 100-150ка нека има 450-500 ,и Вардарци обични фанови уште 700 до 1000 тоа е тоа.Времево се надевам дека ќе биде добро само да не врне.
Јас мислам 99 % ке бидеме позади гол , централната е со столчиња за обични навивачи , не верувам таму да не стават ...Има ли инфо дали ќе бидеме на централната трибина или позади гол?