Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Некој поупатен ако може да даде инфо дали има најава за припреми или абер нема од тоа ???

И вака тимот ни е добар а ако успеат да донесат играчи барем за ротација може да се надеваме на чудо ако не друго барем за плеј оф.

Секој нормален клуб има припреми пред сезона/полусезона

Да беше нормална ситуацијата ќе се почнеше на 10 јануари и ќе се одработеа 20-дневни припреми. Вака тоа е што е, да пробаме во овие 15-16 дена да се спремиме колку толку, со оглед дека имаме нешто полесен распоред првите 5-6 кола ќе ни дојдат како дополнителни припреми

Гачевски, Серафимов, Мишко, Вецески, Глишиќ, Јаневски, Мицевски, Нијаз, Демир,Жоглев,Десниќ. Ако останат сите овие, имаме добар почетен тим.
Грне и Бајо ако успеат да изведат чудо и донесат бар два играчи зимово, јас сум сигурен дека ќе се тепаме до сам крај со шконтурските екипи за Прва лига.

Гачевски, Серафимов, Мишко, Вецески, Глишиќ, Јаневски, Мицевски, Нијаз, Демир,Жоглев,Десниќ. Ако останат сите овие, имаме добар почетен тим.
Сите се во тимот. Ќе имаме и припремни утакмици. Веќе се договорено. Се договара и терен за играње и терен за тренинзи. Само полека и со ум.

Грне и Бајо ако успеат да изведат чудо и донесат бар два играчи зимово, јас сум сигурен дека ќе се тепаме до сам крај со шконтурските екипи за Прва лига.

Има многу млади екс вардарци низ вторава лига , сигурно многу од нив би прифатиле да играат сепак знаеме сите каква отскочна даска е вардар па макар и во втора лига.

Нема предавање бе у никој случај! Дишеме на шкрги, се мачиме, можда не е паметно по мене, ама ќе ни се врати еден ден сигурен сум. Досега било кој друг клуб кај нас ќе пропаднеше сто пути...

Нема предавање бе у никој случај! Дишеме на шкрги, се мачиме, можда не е паметно по мене, ама ќе ни се врати еден ден сигурен сум. Досега било кој друг клуб кај нас ќе пропаднеше сто пути...

Идеме јако прва утакмица со арсими да ја препуниме трибината па гостуваме во нашиот охрид , нека знаат сите кој е ВАРДАР!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom