Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Овие па Гол што му даваат значење на човекот што нема 2 чисти од фудбал и ФКВ!
Се испофали колку помагал колку му било тешко , просто да ти дојде да заплачеш од жал.
А да кажеше нешто се трансферите, за глупата политика што ја водеа и милионите завршени по џебови наместо у клупска каса.

Џемал Ибиши од Локомотива оди на позајмица во хрватскиот второлигаш Дубрава.

Катарци , вода , кланот на Борис Стојменов .....
Има вистина у ова или се само шпекулации кој е позади целата работа ???
Или стварно се Катар Ервејс во прашање ???

qatar airways kako sto znaeme e avio kompanija i ako se tocni muabetite deka se raboti za kompanija koja saka da vlezi vo nekoi biznisi vo nasata drzava togas nema logika toa da e avio kompanija. verojatno koga padnal zborot katar nekoj odma pomislil na taja kompanija bidejki ne mu bila poznata druga od taja drzava i prikaznata si prodolzila...

Ај подетално малку... Шо е со Стојменов?

Ај подетално малку... Шо е со Стојменов?
Од пред година -две имаат погони за производство на вода , 99% од произведеното од старт го извезуваат во Катар , имаше од порано најави дека со Катарците ќе прават голема фабрика и ќе извезуваат вода за тој пазар. Неофицијално од луѓе блиски до нив слушнав дека може да се они тие што би донеле катарска компанија и дека би вложиле во Вардар!
Затоа и прашувам дали некој друг нешто знае , немој да се ова само шпекулации

Најјаки муабети ми се овие што почнуваат со: "неофицијално" и "луѓе блиски до него".
Од старт знам дека нема врска.
Чекај ги ти Катар Ервејс на аеродром у Понеделник и објави “официјално” , до тогаш објавувај паметни мисли .
Врска немаш ама важно нешто да се напише

Чекај ги ти Катар Ервејс на аеродром у Понеделник и објави “официјално” , до тогаш објавувај паметни мисли .
Врска немаш ама важно нешто да се напише

ја прв пишав дека последно што очекувам е Qatar Airways да би бил фамозниот спонзор од Катар.

иначе дека врска немам и тоа е точно, па корегирам такви ко мене да не лупаат зелени "од негови луѓе" што исто така врска немаат.

ја прв пишав дека последно што очекувам е Qatar Airways да би бил фамозниот спонзор од Катар.

иначе дека врска немам и тоа е точно, па корегирам такви ко мене да не лупаат зелени "од негови луѓе" што исто така врска немаат.
Добро е , мирен

Пробав чисто да споделам некои информации , ама тука мора да се јави некој к..тон што ќе вика “ где је печат “на секое инфо. Ама кога ќе излезе нешто на “релевантни” страници како Вардар Фанс или слични .... е тогаш тоа е тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom