Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
https://sport1.mk/fudbal/domashno-p...rabs3u7cDqe1mv2Gjwlx7dByFXIXtSy8uk_Xx1OBHFmqs za toj sho saka da investira i ima mn pari ne se problem 2 ili 3 mil! Ushte i ke mu doplata za infrastruktura! Znachi ne veruvam neshto drugo ke gi onevozmozi da si go zema klubot ! Ako vekje dolgot ne im e problem!

Според ова мене ми личи дека се е договорено. Премногу детали се наведени, а сигурно не се измислени.
Во право си, ако се решени да инвестираат, сигурно не им се проблем 3М евра,посебно не на ваква компанија (ако воопшто се работи за QA).

Според ова мене ми личи дека се е договорено. Премногу детали се наведени, а сигурно не се измислени.
Во право си, ако се решени да инвестираат, сигурно не им се проблем 3М евра,посебно не на ваква компанија (ако воопшто се работи за QA).
Pa gledas ne samo dolgot, tuku i ke mu se doplati za toa sho izgradil znachi ova e pojke od dogovoreno! Plus go objavi sport1 bliska do vlasta mislam e !

КАКО Е ГОСПОД - НИКОЈ НЕ Е!

ЛЕЛЕ ако влезат стварно катарциве.... има од ќерамиди да им се мочаме на сите!

Ако влезат овие од Катар како што се најавува за во понеделник највеќе ми е мило што Вардар нема да биде веќе политичка игра , видовме со Вмро и Самс како заврши Вардар ..
Политички фигури не смее да има во клубот ако сакаме сигурна иднина ..
Се надевам на позитивни вести и да се постават асални луѓе во клубот ..
Поддршка за овој проект да успее ..

Гледам доста сте испишале, па да се надоврзам со некое инфо што го добив во текот на денот и да сумираме како отприлика стојат работите:
1. Значи дефинитивно во понеделник, Катарците доаѓаат на состанок во Влада според тврдења на многумина(овде пак ќе напоменам ја досега од никој неам чуено дека станува збор за авиокомпанијата);
2. Истите имаат договор за некој покрупен проект во државава, а Вардар е влезен во целата игра по барањето на нашите власти, што тие го прифатиле;
3. Наводно власта и Самсоненко имаат договор да се раздужи (оставките на Симев и Спасески се исто така дел од тоа), а неговиот услов е спорот за Офицерски дом да биде решен во негова полза, што само потврдува дека цело време некои политички игри се прават на сметка на Вардар;
4. На играчите им е пренесено да се стрпат до 14-ти јануари, за кога е закажана првата прозивка.
Тоа е тоа во кратки црти, па ќе видиме каква разврска ќе има на латинскава сапуница.

Полека бе дечки, само полека, да не брзаме пред време. Две години трае агонијата, ае ќе видиме до крајот на месецот што ќе биде. Не можеме во ништо да бидеме сигирни во ова ситуација а не па да почнеме веќе да се радуваме.

Да се надеваме на убави вести и на добри денови.

Последно уредено:
Ќе играме во Европа ова лето, запаметете го ова.

Zdravje da dojde sega nekoja normalna uprava! Ke proba da vrati igrachi od lanskata postava..A ne da nosi sumlivi igraci od stranstvo !

Очигледно, според пишувањава, многу поголеми планови имаат во игра Катарциве, така да тоа ќе биде клучното.

Ако го договорат главното, имам чуство дека Вардар по дифолт ќе им дојде и сигурно нема да се смараат за 2-3 милиони +/-, може да замислиме какви цифри се вртат во целата приказна.

Со Господ напред, па да го видиме Вардар онаму каде што заслужува!

Колкави беа шансите некој да верува дека оваа влада од Сдсм ке помогне да се реши случајот Вардар , кога сите се крстеа во Самс и Орце Камчев се случи пресврт и владата со Катарциве бараат решение за Вардар ..
Вмро на апарати во понеделник :D

Да не се радуваме пред време, иако тоа е посилно од нас. Ајде да се стрпиме до понеделник, ама да не биде како на Тетовирање па да не нѐ го дочекаме тој понеделник :D

А бе Санталов, јави му се на другар ти од Москва :backa:, може ќе му пренесе на Самс да го исплати преостанатиот долг.

Велги веќе средивме тоа. Зашо мислиш дека Самс прифати да ги исплати долговите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom