Не сум за тоа да не играат на Градски, муабетот беше ако веќе се штеди и буџетот е никаков, зашто да не играат во Маџари, Ѓорче... Навикнати се.Да не треба случајно да играат онде по шталине?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум за тоа да не играат на Градски, муабетот беше ако веќе се штеди и буџетот е никаков, зашто да не играат во Маџари, Ѓорче... Навикнати се.Да не треба случајно да играат онде по шталине?
Плус ќе можеме да гледаме од надворНе сум за тоа да не играат на Градски, муабетот беше ако веќе се штеди и буџетот е никаков, зашто да не играат во Маџари, Ѓорче... Навикнати се.
Си заминува во потрага по нов клуб.
Тетовче најави дека и овие кои останале не се сигурни, може да си одат ако најдат клуб.
Единствен спас ни е да се прекине сезоната, да нема испаѓања![]()
Утрината се пожалил на болки во грбот. Како и да е - приказната беше да игра додека не најде клуб, а тоа веќе го направи. Утре или заутре ќе објави каде ќе продолжи!Ебате крпен живот. Па уше пред натпреварот, ќе останел, ќе играл. Ебате порталите скапани.
Утрината се пожалил на болки во грбот. Како и да е - приказната беше да игра додека не најде клуб, а тоа веќе го направи. Утре или заутре ќе објави каде ќе продолжи!
![]()
Во Вардар две нови имиња
,,ВАРДАР ФАНС" дознава... Поранешниот македонски репрезентативец Милован Петровиќ дојде во Вар...vardarfans.mk
Па па па... каква импозантна кариера. Очигледно и Ефремов ни дал нога штом ангажираат второлигашки голман. Уште како капак на се, и Најдовски си отиде. Ова измачување на клубот е веќе мачно да се гледа, па дури и за најупорните...Игески е искусен голман кој досега бил дел од екипите на 11 Октомври, Металург, Локомотива, Хоризонт Турново, Гостивар и Осогово.
Ни нема спас!Па па па... каква импозантна кариера. Очигледно и Ефремов ни дал нога штом ангажираат второлигашки голман. Уште како капак на се, и Најдовски си отиде. Ова измачување на клубот е веќе мачно да се гледа, па дури и за најупорните...