Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Toa go vidov na net ama data koga e roden i dali e najmal so za igral do sega

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
12.01 е изгледа роден а дали е најмал не знам.
Автоматски споено мислење:

Toa go vidov na net ama data koga e roden i dali e najmal so za igral do sega

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
12.01 е изгледа роден а дали е најмал не знам.

Ефремов е солидно голманче
уште лев бек и штопер.

Вардар овие денови треба да промовира уште едно ново име, кое исто така е поранешен репрезентативец на Македонија.

Ќе скрпиме пак добар тим само ќе поминат уште 2/3 кола да се дигнат кондиционо и физички
Автоматски споено мислење:

Ќе скрпиме пак добар тим само ќе поминат уште 2/3 кола да се дигнат кондиционо и физички

toa e toa, ke im 9 boda fora na site pa ke gi zgazime na prolet.

mada ne veruvam deka ke se izigrast poveke od 5-6 kola godinava. od septemvri tesko fudbal sekako

Цујо и Жуниор беа 80% од нападот лани, покрај нив и Цветановски се размрда, и вчера беше добар и најопасен во нападот, ама џабе кога нема никаква подршка лево, Давид Велкоски далеку е од сениорски фудбал во моментов.. Мицевски сам играше во средина, дури и жал ми паѓаше на моменти, све требаше он да прави, и Реџепи е далеку од некој потенцијал, а е веќе 2-3 сезони со сениорскиот тим по припреми. Огромен минус е што немаа припреми и се осети тоа во второ полувреме, Најденов гледам сте го спомнале, џабе што знае да подели топка, не оди дечкото, ништо не покрива. И десно Петејчук прилично слабо, мора Попзлатанов да игра на таа позиција. Лазаревиќ борбен, растрчан, ќе врши работа колку за ротација ама нема квалитет, за Шиле не би коментирал ништо лошо, со една нога секако е во пензија, фала му што се нафати да помогне во ситуацијава, таман и ќе си се пензионира во својот клуб. Најмногу ме изненади, ама негативно, оној Виктор Велкоски позади. Аматерски испадна за голот и во уште еден-два наврати, ама колку додавања утна не е можно, мислам дека еден пас не погоди. Наумчески не беше лош, има потенцијал кај него, би било супер да се договорат некако со Младеновски, пишаа дека ништо не бидна од Динамо Киев.
Среќа лигава е преслаба, и го имаме Тетовче на клупа, па не би требало да стравуваме за опстанок, ама во секој случај многу побитна борба е онаа надвор од теренот, затоа што за брзо ќе дојде декември и ако не се изнајде решение до тогаш џабе ги правиме муабетиве.

Аа да, ќе го заборавев и ова, Колевски убедливо најголемо разочарување, ништо не изигра вчера и еден куп дуели изгуби, дури и Филип Петковски делува дека би бил подобар од него... Би сакал поголема минутажа да добива Георг Стојановски, ама лошо ќе биде да го прегорат, сепак е 17 години

А од каде пари за настап на Градски? Кога веќе нема публика, нема ни потреба од играње таму.

Ако потпишат за Шкупи овие двајцата ќе ми бидат најомразени фудбалери и мифки.Вардар им даде шанса и им направи кариера ако сакаат да си одат во странство заради финансии океј. А потпис за факинг Шкупи= на предавство.

Ако потпишат за Шкупи овие двајцата ќе ми бидат најомразени фудбалери и мифки.Вардар им даде шанса и им направи кариера ако сакаат да си одат во странство заради финансии океј. А потпис за факинг Шкупи= на предавство.
А што ве чуди за Адем не сфаќам? Брда нема да иде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom