Онака рандом... На нив ми текна прво.Кај ги најде баш,Иве и Јове
Еве нека биде Фелипе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Онака рандом... На нив ми текна прво.Кај ги најде баш,Иве и Јове
ЛикоОнака рандом... На нив ми текна прво.
Еве нека биде Фелипе![]()
Треба еден таков и плус некој ко Вандаир.Лико
Лико го откачи фудбалотЛико
Лико сакаше да ебе18г и да игра фудбал... Јак лик беше. Првото добро му идеше, у еден наврат ми вика : Бато у Ск многу спонзоруши имате!Лико го откачи фудбалот
Сега е моден дизајнер, плус и свој парфем има.![]()
Од него на некого му почна кариерата(читај Лико Фанс)Лико сакаше да ебе18г и да игра фудбал... Јак лик беше. Првото добро му идеше, у еден наврат ми вика : Бато у Ск многу спонзоруши имате!![]()
Hahaha Liko fans, kakvi legendiОд него на некого му почна кариерата(читај Лико Фанс)![]()
nema vrska, ne zaostanuvaat mozda negde do vozrast od 12-13Абе факт е дека нашиве деца не заостануваат у ниеден аспект од српските на пример, сличен менталитет, физички предиспозиции, желни за фудбал... се до моментот пред да стигнат до сениорски води.
Газда...![]()
Само за Вардар нема пари: Самсоненко стана главен спонзор и на Купот на Русија
Додека најтрофејниот македонски клуб Вардар е доведен на раб буквално да згасне, натоварен со милионски долгови во повеќе од шест години владение на Сергеј Самсоненко, рускиот бизнисмен очигледно пари нема само за црвено-црните, зашто од вчера неговата обложувачница „Бет Сити“ стана главен...sport1.mk
Kopile na dugme !![]()
Само за Вардар нема пари: Самсоненко стана главен спонзор и на Купот на Русија
Додека најтрофејниот македонски клуб Вардар е доведен на раб буквално да згасне, натоварен со милионски долгови во повеќе од шест години владение на Сергеј Самсоненко, рускиот бизнисмен очигледно пари нема само за црвено-црните, зашто од вчера неговата обложувачница „Бет Сити“ стана главен...sport1.mk
Sekoja cest za otvorenosta na Ciric i zelbata da pomogne