Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку комбинацијата е на Ќириќ е всушност Фали Рамадани од Тетово и неговата агенција за спортски менаџмент Лиан Спортс, која застапува познати фудбалски имиња. Мутен лик кој е под истрага во Шпанија за перење пари.
П.С. Ако не се лажам он или брат му имаше некаква функција во Чкенди.

Инаку комбинацијата е на Ќириќ е всушност Фали Рамадани од Тетово и неговата агенција за спортски менаџмент Лиан Спортс, која застапува познати фудбалски имиња. Мутен лик кој е под истрага во Шпанија за перење пари.
Е убава работа ако е така...

Abe kako sho gledam na sekoja objava tvoja imash neshto protiv site mozni sponzori ! I Gazprom da dojde pak neshto ke imash negativno ! Abe alo ako e Ramadani stvarno pozadi ova ! Pa pratis li ti evropski fudbal pa toj e vo kategorija so Raiola,Mendez...

Abe kako sho gledam na sekoja objava tvoja imash neshto protiv site mozni sponzori ! I Gazprom da dojde pak neshto ke imash negativno ! Abe alo ako e Ramadani stvarno pozadi ova ! Pa pratis li ti evropski fudbal pa toj e vo kategorija so Raiola,Mendez...
Може со него ќе правиме трансфери милионски, а не за семки.

Не верувам дека Фали би влегол у Вардар, ама никогаш не се знае... Беше едно време во Шкендија, преку братучед му, Ибрахим Рамадани, кој беше претседател на клубот, ама Дестани не знаеше да го зачува, па ги откачи... тој работи доста со Партизан (затоа не ми се верува да влезе во Вардар, таму се талентите), а мислам дека има во сопственост и 50% во Мајорка... му влегоа финанциска полиција, со образложение дека фирмата седиштето во Дублин, а овој повеќе седи во Мајорка (нормално и шпанците сакат да ќарат даноци, ничто страшно).
Моментално и Кулибали му е на лагер за продавање ектремни милионски суми (моментално стварно во топ листа на менаџери во Европа)

Последно уредено од модератор:
Не верувам дека Фали би влегол у Вардар, ама никогаш не се знае... Беше едно време во Шкендија, преку братучед му, Ибрахим Рамадани, кој беше претседател на клубот, ама Дестани не знаеше да зачува, па ги откачи... тој работи доста со Партизан, а мислам дека има во сопственост и 50% во Мајорка... му влегоа финанциска полиција, со образложение дека фирмата седиштето во Дублин, а овој повеќе седи во Мајорка (нормално и шпанците сакат да ќарат даноци, ничто страшно).
Моментално и Кулибали му е на лагер за продавање ектремни милионски суми (моментално стварно во топ листа на менаџери во Европа)
Ako raboti so Partizan...Nz zoshto ne vo Vardar, i ne veruvam deka na takov covek bi mu bilo gajle dali makedonski ili albanski klub! I realno toj moze i nikogas da ne se pojavi vo Vardar sepak toa e golema agencija!

Може со него ќе правиме трансфери милионски, а не за семки.

Абе факт е дека нашиве деца не заостануваат у ниеден аспект од српските на пример, сличен менталитет, физички предиспозиции, желни за фудбал... се до моментот пред да стигнат до сениорски води.

За да продадеш играч за милионска сума ти треба и јака лига, не дека српскине стадиони не се од време на Тито, ама никогаш неам видено терен како ливадана на Железара, свињарникон на Чаир или соблекувални како полски вециња, налик на овие у Ѓорче.

Еве и Кулубали да го донесе у Вардар, за една година ќе нема да може ни у Паок да го продаде.

Ako raboti so Partizan...Nz zoshto ne vo Vardar, i ne veruvam deka na takov covek bi mu bilo gajle dali makedonski ili albanski klub! I realno toj moze i nikogas da ne se pojavi vo Vardar sepak toa e golema agencija!
Не го реков во таа конотација, сепак не верувам два клуба во толкава близина да поддржи... во Шкендија влезе само после голема молба на Дестани, не дека многу сакаше да се вклучи во тој проект...

А да олабавиш малку може! Каде виде дека ја имам нешто против?! Јас ја споделувам информацијата и тој мене ми вика дали пратам европски фудбал. Свашта значи...
П.С. Нити ја, нити ти не се прашуваме кој ќе го има Вардар. Што е до мене, со две раце потпишувам за оној што е спремен да дава кеш во клубот, дали бил тоа Благој или Фали не ми мења...

Спортмедиа се тешки манипулатори. Нивниот пишан збор не вреди пет пари. Па сите знаат дека новинарите таму се обични марионети на Орце. Нормално дека нема да пишуваат негативно за него или Мирко Спасески (нивниот поранешен главен уредник)...

Па знам дека се марионети на Орце затоа и ми беа чудни постовите нивни.

Тик так тик так... Бомба или петарда, прашањето е сега.

Да се спасиме и да почнеме со нормални муабети од типот Тричковски, Трајковски и Костовски пред договор во Вардар :vozbud:

Тик так тик так... Бомба или петарда, прашањето е сега.

Да се спасиме и да почнеме со нормални муабети од типот Тричковски, Трајковски и Костовски пред договор во Вардар :vozbud:
Кај ги најде баш,Иве и Јове

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom