Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе какви оптимисти, утре е заден ден да се плати или следи суспензија а ако не играш у европа шо кур за македонско првенство ли некој ќе се замара. Ако работите се средени што има да се чека последен ден, освен ако нема да се уплатат воопшто. да не збориме што немаме никакво инфо на крај од преоден рок кој се фудбалери ќе останат(ако воопшто некој остане). Така да ја сум спремен во моментов и на тотален распад да се деси не би ме изненадило.
Abe kakov dolg kakvo plakjanje gotovo nishto nema da se plati..Se mislam namerno ova go prae samsonenko...nema podrshka od vladava evevija shkendija neka igra za makedonija vo evropa..!

Сакале да го судат Самс, ама со еден повика од Русија свиткале опаш. Значи да го осудат не можат, да го избркаат од државава присилно, не можат. Ама, можат да не го играат во тендерската игра како вмро шѕо го играше. Работава е дека Самсоненко вложуваше во Вардар само заради придобивките кои ги имаше на други страни. Без тие придобивки, веќе не му се исплати да финансира сериозно. Да не зборуваме што луѓево што му ги напика вмро во клубовиве, кожата му ја одраа. Самс нема да продолжи со финансирање на фк Вардар, тоа е и повеќе од очигледно. Особено што Шкендија постигна рдна константно ниво и сега само се надоградува, таканшто треба дупло повеќе пари да фрли за да можеже да се носиме со нив. Се чека само слепциве од град Скопје да најдат било каква замена. Верувам дека ќе остане во РК уште некое време.

Neka si odi nikoj ne mu brani, samo neka podmiri toa sto treba. Nikoj seriozen gazda ne ti doagja tuka koga ke cue deka imas dvo-godisna suspenzija od UEFA..

Мислам ок е да се биде оптимист, ама дај не влагај толку у филмови жити се. Тоа кој стигна избега од Вардар последнава година, а ти очекуваш дека ќе моли некој да се врати?! Чиниш ПСЖ сме ние...
Не сме ПСЖ, ама и играчите не се.
А за ракомет сме бољи од псж [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

И што правиме сега? Ќе плачеме?
Ајде малку оптимизам, ќе не биде, ќе видите.

Вардар нема да пресуши.

Не сме ПСЖ, ама и играчите не се.
А за ракомет сме бољи од псж [emoji3][emoji3][emoji3]

Ме заболе искрено у ракомет дали сме биле бољи. Ради тој ракомет отиде курбан ФК Вардар. Ми иде салата да им ја запалам.
Само ова ќе кажам: Вработени од клубот не се воопшто уверени во подмирување на долговите до утре вечер. Тврдат дека многу тешко ќе биде. Се работи за сума од скоро милион евра, а ако се знае дека толку финансии не се свртеа цела една година низ Вардар...

Ме заболе искрено у ракомет дали сме биле бољи. Ради тој ракомет отиде курбан ФК Вардар. Ми иде салата да им ја запалам.
Само ова ќе кажам: Вработени од клубот не се воопшто уверени во подмирување на долговите до утре вечер. Тврдат дека многу тешко ќе биде. Се работи за сума од скоро милион евра, а ако се знае дека толку финансии не се свртеа цела една година низ Вардар...
Нема никакви шанси....

Истата сситуација ја имаше и Левски од Бугарија но таму дојде до промена на сопствениците клубот го зема најбогатиот човек во државата и следеа промени во раководните места на клубот и подмирување на долговите..Тука очигледно штом се чека до пппоследен ден нешто не е во ред.

Условот е до 30ти септември да е исплатено се.

do 31vi januari da se isplatat site dolgovi sto gi ima do 30 septemvri 2018 i kazna 100,000 evra. taka razbrav spored uefa sto odlucila.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom