Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јуфо и Мицевски дрва Брдаровски очаен во дефанзива Тошевски исто не е тоа што треба да е.Среќа што имаме играчи како Попов,Новак,Барсегјан,Битанг и Гача.

Океј утакмица е, ништо чудно и да го потценија Вардар.
Само една-ипол замерка имам: Тошевски. ТИЊА, ДНО, БЕДА. Пенал напраи као наивна матурантка, а после го избушија од десно уште 3-4 пати. Среќа и нивнава 16ка игра за Вардар па има реципроцитет.

Попов,Новак и Барсегјан на ниво. Она се беше ама пенал небеше ама топката нелажи.Брдаровски го врват како сакаат да сум јас тренер таму ќе го жртвувам Жуниор да го изеди. Јуфо незнај кај е јас поарно ќе изиграв од него.

Каква дрвесија е овој Лира, мајко мила. Запрежна кола, Вања Коњарски број 2. Каков потег имаше на крајот од полувремето. Проба да го стигне еден од дефанзивците на Шкендија и откако овој му избега, фати го бутна со двете раце од позади :pos::pos::pos:
Дно-дна, среќа што судијата досуди предност и не му даде картон.

Наптревар на слаби одбрани досега. Имавме неколку шанси за гол, ама освен Барсегјан, другиве не можат да добацат до гол. Еднаш Цветановски, а вториот пат Јуфо, биеа непрецизно од добри ситуации. Имаше и една мешаница, во која Попов беше блокиран во последен момент. Барсегјан и Битанг се борат лавовски досега. Битанг е пример за тоа како треба да се дава се' од себе на теренот, но за жал му недостасува техника и кога и да ја има топката во нозете се чини дека одма ќе ја рогне во аут или ќе ја додаде на противникот.

Јуфо не ме импреиоснираше досега, а одбраната ни е најслаба карика. Како може да си дозволиш противникот пет пати да ти одигра брзо проигрување во корнер ситуации и да оставиш целосно небранет простор? Неколку пати ги направија мајмуни со дупли пасови, плус го направивме најсмешниот пенал. Брдаровски има голема слобода во играта и остава голем простор во дефнзива, Тошевски игра слаба партија, а Новак и Попов успеваат да исфрлат со крајни сили.

Ќе биде тешко до крај, иако ни Шкендија не покажа којзнае што. Нашиве се затворија и чекаат шанса од контра, се скапавме задружвајќи време уште од прво полувреме. Работава е дека дури и да триумфираме денес, тешко дека може да се надеваме на титула. Ќе имаме големи проблеми во дуелите со слабите противници кои ќе ни играат на 0-0.

Како ни го закачи слободниов...

Тоа е тоа што ние го изгубивме со одењето на Фелипе, немаме човек што од нигде никаде може да го смени текот на мечот.
Инаку фаулот што го досуди за слободниот немаше врска.
Наебавме сега :D

Како ни го закачи слободниов...

Тоа е тоа што ние го изгубивме со одењето на Фелипе, немаме човек што од нигде никаде може да го смени текот на мечот.
Инаку фаулот што го досуди за слободниот немаше врска.
Наебавме сега :D
Играње со рака од Новак судеше

Играње со рака од Новак судеше
Мислам дека досуди фаул од Тошевски. Сеедно, засега суди одлично.

Црвен картон за Алими, се надевам дека нема да лежиме и да одиме на 1-1, бидејќи ќе не стигне казната. Не знам само зошто не го извади Лира...[DOUBLEPOST=1534005248][/DOUBLEPOST]2-1 Бесир факинг Бојку
Низ нозе/раце на Гача.
Со играч помалку. Тоа е реалноста, макс второ место. Прво два у кец за годинава :D

Последно уредено:
Тоа е, Васоски добро постави со тие играчите што ги има, али ај што некои играчи немаат квалитет, па ни трчат нити се агресивни.. Ужас!
Овој Вардар ќе се мачи мема предводник, капитен играч што ќе смири што ќе повлече, по лош играч од овој Јуфо јас немам видено!
Не е толку лоша екипата, колку што има лоши поединци у Вардар, кои прават ненормално голема штета..

Тоа е, Васоски добро постави со тие играчите што ги има, али ај што некои играчи немаат квалитет, па ни трчат нити се агресивни.. Ужас!
Овој Вардар ќе се мачи мема предводник, капитен играчи што ќе смири што ќе повлече, по лош играч од овој Јуфо јас немам видено!
Лира, Мицевски, Цветановски, Тошевски? :icon_mrgr:

Слаб е Вардар, тоа е факт. Нема игра, за разлика од Шкендија кој везе, знае што сака.
Кај се Бала и Херанц?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom