- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.359
- Поени од реакции
- 7.046
Да, најголем дел од одговорите немаат благе везе. Главната причина поради која што го ставив линкот е токму заради прашањето за Велковски и Стојчевски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не да ви ја решија на Сан Сиро...mislam deka najbitna ni e utakmicata so Chievo..ova ne vredi ni da se proba,dobro e i 0:0 ,da ne se blamirame..toa e,ja resija vo San Siro

ok LapsusНе да ви ја решија на Сан Сиро...
Секој играч-странец со грам достоинство и барем просечна понуда за трансфер во странство би требало да го напушти клубот летово после лакрдијата со т.н. бојкот. Најверојатно тоа и ќе се деси, впрочем така и ја разбрав управата од интервјуто за Гол.мк, дека сметаат дека тимот со трите последователни титули и пласманот во Европа го достигна зенитот и дека од лето ќе се гради сосема нов тим кој би бил гладен за успех, со што комплетно се согласувам, мислам дека и тоа е причината за катастрофалната игра на Барсегјан која си ја навел, а и Фелипе веќе игра како да е во депресија. Време е да се проба да се заработи од нивни трансфери, играчки своето они тука го направија. Така да мислам дека не треба да збориме веќе што му фали на тимов, туку да се спремаме за многу веројатен ремонт од лето.Дали е свесен Барсегјан колку акции упропасти со неговата себичност..
Битанг уште сега може да се каже полн погодок, само квалитетен ДМ, еден стопер со бек и ќе имаме страшен тим, само колку ќе ги вклопи во својот систем Чеде ќе видиме..