Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Отиде титулата сезонава, не дека разликата е недостижна, ама попрво ние ќе кикснеме следниве утакмици отколку шкендија, која лагано си ги добива повеќето утакмици. Не знам што да кажам, тимот и играчите гарантирам дека се барем на исто ниво од минатата сезона, со единствена разлика во одбраната, Грне е катастрофа, годините си го прават своето, а проблем е и позицијата лев бек, Попов е далеку од натпреварувачка форма, а Глишиќ не знам зошто воопшто добива минутажа.

Најслаба екипа сме моментално во првенствово, или барем јас не гледам екипа што можеме да ја добиеме. Очајно игра Вардар, уствари ништо не игра. Денес во Кратово Силекс е екипата која што изгуби 2 бода, а не Вардар. :sramezliv: Ни една полу шанса не успеавме да направиме, а они имаа статива на почеток и погодија пречка од пенал за наша среќа. Тој Тимов или како и да беше, матер им еба на нашиве, Меси им изиграваше на терен. :sramezliv: Измените комедија. Напаѓач за напаѓач се мења кога се брка резултат, Шиле го вади од игра, влага некој Тодоровски или како и да беше ... :tapp: Оној Вања Марковиќ бе ....:pos::vozbud::shook: Чоеков едно ебано точно додавање немаше 90 минути. Абе Деспот за моменталниве везњаци е Чаби Алонсо, дај нека го вратат. :brlav: Мизерен Вардар со уште помизерен тренер е ова бре луѓе. Среќа што уште има екипи ко Пелистер што се тепаат да отпаднат од лига инаку ќе беше тешко нас.

Муслиу за повреда на прст на раката во состав го нема бог знае од кога. :angel:

Кога пишував дека требаше да го зееме тој црниот со мотор у гз, и таков тип на брзи и креативни везњаци кои кога ќе добијат топка влечат право накај гол. Со овие мртвиве нормално дека не можеш да победиш, никаква крација, никаква идеја. Ко статични мајмуни, се едно исто "играат". Абе за да победуеш у оваа лајно лига ти требаат тројца играчи типа Агиналдо Брага, и сами ќе се шетаат. Срамота е ова бе. Да не можеш да направиш шанса (а не па нешто поише) со селски екипи као Победа и Силекс е мизерно. Не е толку критична разликата, верувам дека шкенди ќе има киксови, плус натпревари со нас. Реалноста е што немаме квалитет, плус летаргичноста и куроболката на 80% на нашиве фудбалери, моменти кои ако не се смени нешто драстично нема да не додржат ни на ебеното 2 место у селскава лига.

Кога пишував дека требаше да го зееме тој црниот со мотор у гз, и таков тип на брзи и креативни везњаци кои кога ќе добијат топка влечат право накај гол. Со овие мртвиве нормално дека не можеш да победиш, никаква крација, никаква идеја. Ко статични мајмуни, се едно исто "играат". Абе за да победуеш у оваа лајно лига ти требаат тројца играчи типа Агиналдо Брага, и сами ќе се шетаат. Срамота е ова бе. Да не можеш да направиш шанса (а не па нешто поише) со селски екипи као Победа и Силекс е мизерно. Не е толку критична разликата, верувам дека шкенди ќе има киксови, плус натпревари со нас. Реалноста е што немаме квалитет, плус летаргичноста и куроболката на 80% на нашиве фудбалери, моменти кои ако не се смени нешто драстично нема да не додржат ни на ебеното 2 место у селскава лига.
Hamed Kone mislam beshe, igra za nekoja ekipa od emiratite..

Што сте запнале со Чеде толку..? Има и тој кривица сигурно, ама и не е само до него. Секој играч зима по најмалце 1.000 евра плата, оние од Силекс зимаат по 200-250 најмногу па пак играат со срце и вчера одиграа 3 пати подобро од Вардар. Во неделата 2-3 пати најмалце Грнчаров, Николов, Гачевски и оснататите се прават пепел, пијат по 5 флаши и накај дома влечат ќеси со алкохол. Оној првион што е наводно капитен, место да се замара дебилот со тоа кој пишува против него на фб по коментари, и потоа да ги пцуе во приватна порака и блокнува нека се фокусира на терен и да го мотивира тимот. Факт е дека до Фенербахче реваншот (најборбена игра која некогаш сум ја видел дали било клуб или репрезентација) играа, од тогаш ништо (освен 4-0 против Победа). Направија милион кискови и им се прогледуваше низ прсти, па уште вчера ќе ми глумат нешто као демек навредени од песната 'Играте како пи*ки', лигуши, ако им се игра од срце за светиот дрес нека играат, ако не нека си идат сите.
Почнаа да глумат ѕвезди откако се пласираа во групна фаза на ЛЕ, макар да играа од срце кога веќе се пласираа, а не да го брукаат клубот со 1:14 гол разлика после 3 утакмици.

Чаче, ти си?
Типов апла се гледа дека е некој приврзок на кломпарот од Коњари. Преку глава од вакви куртони што наменски пишуваат против некого. Погледни од кога му е првиот пост во темава за Вардар, а регистриран е од 2009 година на форумов, и се ќе ти стане кристално јасно...
А односот на играчите после пласманот во групна фаза е за секаква критика. Не наликуваат на професионални фудбалери. Тргнувајќи од капитенот Грне пред се, па потоа Попов, Николов, Шиле, Гачевски, двајцата Ерменци итн. Крајно време е да се почне со казни.

Последно уредено:
Леле колку ми иде на нерви "новинарот" од екипа со плукање на Вардар би му ја здрвил една здрава, ама и ја не знам кој к... го отварам тој сајт...

И Погба да е у екипата со Чедомир Јаневски Вардар титула нема да види.
So Fener, Pobeda i Sileks (doma) Chede imashe dobri igri, dosta napagjacki igravme i kreiravme mnogu shansi, sega dali se raboti za zamor ili neshto drugo neznam.. Chede sekoja utakmica 90 minuti zhivci kinit (sho ne beshe slucaj so Sedlo) probvit na sekoj nachin da gi motivirat, ko sho pisha Richard sho e kriv toj ko igrachi sho zemaat od 1000 do 10 000 evra plata igraat ko picki? Treba nekoj sankcii od uprava, zabrana na alkohol i se tie raboti, ako ne mu odgovarat aj get fak od klubov, sepak igraat za Vardar i mora mnogu poinakov pristap od strana na igrachite, za tie pari sho gi zemaat imat nigerishta sho ke oraat po teren sekoja utakmica krv ke plukaat, ima dushata da ja dadat, nie se machime so ekipi koj trchaat prosek 6-7 km po igrach, so Sedlo na muskuli kolku tolku se vadevme, sega ni taka pojke nemozhat da dobijat utakmica, ni falat brzi igrachi za tranzicija, samo taka lesno se dobivaat utakmici protiv poslabi protivnici od nas.

Чаче, ти си?
Сега сум Чаче , и приврзок на Коњарот до пред 1 месец бев брат на Најденов , одлучете се веќе. :pos:[DOUBLEPOST=1509390340][/DOUBLEPOST]
So Fener, Pobeda i Sileks (doma) Chede imashe dobri igri, dosta napagjacki igravme i kreiravme mnogu shansi, sega dali se raboti za zamor ili neshto drugo neznam.. Chede sekoja utakmica 90 minuti zhivci kinit (sho ne beshe slucaj so Sedlo) probvit na sekoj nachin da gi motivirat, ko sho pisha Richard sho e kriv toj ko igrachi sho zemaat od 1000 do 10 000 evra plata igraat ko picki? Treba nekoj sankcii od uprava, zabrana na alkohol i se tie raboti, ako ne mu odgovarat aj get fak od klubov, sepak igraat za Vardar i mora mnogu poinakov pristap od strana na igrachite, za tie pari sho gi zemaat imat nigerishta sho ke oraat po teren sekoja utakmica krv ke plukaat, ima dushata da ja dadat, nie se machime so ekipi koj trchaat prosek 6-7 km po igrach, so Sedlo na muskuli kolku tolku se vadevme, sega ni taka pojke nemozhat da dobijat utakmica, ni falat brzi igrachi za tranzicija, samo taka lesno se dobivaat utakmici protiv poslabi protivnici od nas.
Со Фенер сеуште ја играа играта на Гоце а Победа и Силекс доколу треба да бидат репер на овој Вардар тогаш незнам што да кажам . Секако отиде сезоната у курац нека остане Чеде да се избламира до крај и од година ќе му ја мислиме . Не зборам јас ништо на памет , имам зборувано лично со дел од играчите на Вардар сите велат дека Чедомир не знае кај тера

Последно уредено:
Сега сум Чаче , и приврзок на Коњарот до пред 1 месец бев брат на Најденов , одлучете се веќе. :pos:
Се одлучивме дека си смор, многу напињаш и не замараш сите, но на форум може кој сака да коментира, само и у реалниот свет ако си ваков, можеш многу непријатности да имаш.

Се одлучивме дека си смор, многу напињаш и не замараш сите, но на форум може кој сака да коментира, само и у реалниот свет ако си ваков, можеш многу непријатности да имаш.
Боромире а ти да не си син на Чедомир btw имаш опција игнор

Леле колку ми иде на нерви "новинарот" од екипа со плукање на Вардар би му ја здрвил една здрава, ама и ја не знам кој к... го отварам тој сајт...
Дно од новинари и медиум, во секој поглед. Од инцидентот што го имаа со Вардар на прес-конференција, која и да беше тогаш причината, буквално секоја втора колумна им е насочена против Вардар, све нешто не чини и им смета, а за примери ги зимаат Работнички и Шкендија кои 3 години не можеа воопшто да им припарат на Вардар. А за ова најновово, шта речи, до пред 2 месеци кењаа зошто ги немало Вардаровите легенди со позиции во клубот, сега кога почнаа да се враќаат не чинело :ROFLMAO:

Со Фенер сеуште ја играа играта на Гоце а Победа и Силекс доколу треба да бидат репер на овој Вардар тогаш незнам што да кажам . Секако отиде сезоната у курац нека остане Чеде да се избламира до крај и од година ќе му ја мислиме . Не зборам јас ништо на памет , имам зборувано лично со дел од играчите на Вардар сите велат дека Чедомир не знае кај тера

Седло и моменталнава криза на страна, на што се заснова твоево мислење за Чеде и неговите квалитети? Го имаш пратено претходно па да споделиш нешто, или све се сведува на ова што ти „кажале“ играчите на Вардар? Да не се разбереме погрешно, немам намера да го бранам Чеде, воопшто, и со ништо ме нема разубедено дека е правиот избор, ама засега останувам резервиран околу неговите квалитети, затоа што вакви слични периоди имавме и минативе 2-3 сезони, само завршуваа подобро резултатски за нас, иако беше тоа на сила изгурано. И во која тоа смисла не знае кај тера? Бара премногу, не знае што бара, или играчите не сфаќаат што бара?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom