Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Очајни се ИДИ и другарчињата на Седлоски со обидиве да створат негативна атмосфера околу Чеде, клубот и навивачите.

Друже, слатки се парите, а богами и процентите што ги лапаа. Уште кога ќе прочитам како некој жали по кломпарот од Коњари, ми се повраќа сместа ако веруваш! Само бесилка за него и другар му И.Д.И (ОТ). Тие патолошки го мразат Вардар, во него само си пронајдоа извор од кој добро ќе се нафатираат, и каде се пикнаа благодарение на политички интервенции...

Не знам кон кого се наменети коментариве, ниту па знам за кого станува збор у причава, не сум запознаен што све се дешавало со Седло и сите тие причи што кружеа за да коментирам, ама еве, чисто од фудбалски аспект, зар не заслужува Чеде критика? Седло после една изиграна утакмица, повторувам ЕДНА, со Слога 2:2 со целосна наша доминација, беше отеран у три лепе затоа што бил од Коњари. Ниту имам намера да го бранам Седлоски ниту пак да го бркам Чеде, ама едноставно е, Вардар не личи на ништо, а веќе 2 месеци пројдоа, титулата сама нема да се освои и ситуацијата во моментов не е баш најсјајна. И Чеде и играчите за прикажаното и односот заслужуваат критика, бевме трпеливи, и Лига Европа, и замор и све разбирам, ама ова е веќе претерано и алармантно. Ќе судиме на крај на сезона, ама нешто мора да се промени и тоа под итно, затоа што не е на арно работава

Вардар после дуелот со Фенер во Истанбул и мечот со Победа во Ѓорче, нема покажано ништо, во секоја смисла на зборот.

Ќе си видат сами колку му е капацитетот на Чеде долга е сезонава во воздух виси и второто место под негова команда.

Не знам кон кого се наменети коментариве, ниту па знам за кого станува збор у причава, не сум запознаен што све се дешавало со Седло и сите тие причи што кружеа за да коментирам, ама еве, чисто од фудбалски аспект, зар не заслужува Чеде критика? Седло после една изиграна утакмица, повторувам ЕДНА, со Слога 2:2 со целосна наша доминација, беше отеран у три лепе затоа што бил од Коњари. Ниту имам намера да го бранам Седлоски ниту пак да го бркам Чеде, ама едноставно е, Вардар не личи на ништо, а веќе 2 месеци пројдоа, титулата сама нема да се освои и ситуацијата во моментов не е баш најсјајна. И Чеде и играчите за прикажаното и односот заслужуваат критика, бевме трпеливи, и Лига Европа, и замор и све разбирам, ама ова е веќе претерано и алармантно. Ќе судиме на крај на сезона, ама нешто мора да се промени и тоа под итно, затоа што не е на арно работава
Нормално дека се за критика кога играат лошо и губат бодови, и јас го критикував Чеде. Пишувам за оние што почнаа да пишуваат дека Чеде веќе треба да се брка и дека со Седлоски сме имале не знам ти каква игра.
П.С. Седлоски беше на „пик“ кај фановите уште пред да направи било каков кикс заради неговите испади против Вардар пред да дојде кај нас. :)
За неговите тренерски квалитети и јас се сложувам со тебе дека можеби не беше толку лош колку што го критикуваа, сепак освои две титули и го елиминираше Малме.
Со сила изгледа се правите слепи екипата не игра ни пола од тоа што играше лани , ама по се изгледа треба титулата треба да иде у Тетово за да си ги отворите очите.
Од коj период лани не е ни пола играта? Од оној кога изгубивме 3-0 од Работнички или кога изигравме 1-1 со Шкупи во Струмица? И претходните години правевме многу киксови само што Шкендија правеше уште повеќе киксови, оваа сезона и они играат многу подобро, со бодовите што ги имаат освоено досега сезонава и претходните години ќе беа првопласирани. Долга е сезоната, да почекаме пролетен дел кога ќе немаме натпревари во Европа и ќе имаме преоден рок позади себе. Претходниот пат кога имавме успешна евро-сезона 2003та со Цска, Спарта и Рома, титулата беше загубена уште пред полусезона.

Бев на градски таа утакмица со Работнички и Работнички не изигра ништо посебно за да го заслужи резултатот од 3:0 едноставно не им одеше на играчите Гачевски киксираше ако се сеќаваш Ерера му даде гол од 35 метра

Нормално дека се за критика кога играат лошо и губат бодови, и јас го критикував Чеде. Пишувам за оние што почнаа да пишуваат дека Чеде веќе треба да се брка и дека со Седлоски сме имале не знам ти каква игра.

Кои се тие што барале Чеде да се брка ? Ќе може да ги цитираш тие мислења ?

Кои се тие што барале Чеде да се брка ? Ќе може да ги цитираш тие мислења ?
Не можам да ја најдам статијата на ИДИ на Спортмедиа од денес, изгледа ја избришале. Целото тоа друштво околу Седлоски, како на пример оној на кого Којашевиќ му го пукна носот се прилично активни деновиве на фан страни на Вардар да докажат дека со Седлоски сме имале многу подобра игра него со Чеде.
Според тебе не треба да се брка Чеде? Еве викаш дека имаме многу полоша игра отколку со Седлоски и дека он за Чеде бил Пеп или Фергусон, не знам како пиша пред некоја страна. Јас на пример да имав мислење дека имаме тренер кој е послаб од оној кого сме го избркале ќе бев за негово бркање и носење на поквалитетен на негово место.

Не можам да ја најдам статијата на ИДИ на Спортмедиа од денес, изгледа ја избришале. Целото тоа друштво околу Седлоски, како на пример оној на кого Којашевиќ му го пукна носот се прилично активни деновиве на фан страни на Вардар да докажат дека со Седлоски сме имале многу подобра игра него со Чеде.
Според тебе не треба да се брка Чеде? Еве викаш дека имаме многу полоша игра отколку со Седлоски и дека он за Чеде бил Пеп или Фергусон, не знам како пиша пред некоја страна. Јас на пример да имав мислење дека имаме тренер кој е послаб од оној кого сме го избркале ќе бев за негово бркање и носење на поквалитетен на негово место.

Мислев дека алудираш на муабет од фан клубов. :)

Според мене не само што не треба да се избрка Чеде туку не смее ни да се помисли на такво нешто. Факт е дека има нула од резултати и игра до овој момент, но мора да му се даде шанса најмалку до крај на сезона и да се види какви ќе бидат резулатите. Значи она што јас до сега го пишувам за Четка се базира на тоа што он го има сработено од првиот ден до денес, а реално има сработено едно огромно ништо, но секако мислам дека има простор за напредок. Инаку она што највеќе ми смета се двојните аршини и глумењето лудило со сила, а не тоа што губиме или добиваме со Гоце или Четка. Се на се до овој момент Гоце > Чеде во секој сегмент од тоа што го гледаме на терен.

Ја ипак мислам дека овие порази се чисти местенки.Лани ако се сеќавате со Победа изгубија ја направија 2 во 1.Имат 2 утакмици помалку 9 бодс е разлика а имат втора полусезона уште 2 утакмици со Шкендија.

:pos::pos::pos:
Aко некоја утакмица е местенка, таа е со Шкендија.Ептен очигледно беше на теренот.

Не сакам да бидам адвокат на Чеде, ама очигледно е дека го бушат поедини ликови внатре и однадвор, нема шанси толку тапа да игра Вардар, ама ајде навикнати се "стручњаците" само да плукаат по некого

Не сакам да бидам адвокат на Чеде, ама очигледно е дека го бушат поедини ликови внатре и однадвор, нема шанси толку тапа да игра Вардар, ама ајде навикнати се "стручњаците" само да плукаат по некого
Да да сигурно губат ко коњи за да се ебаваат со Чеде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom