Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да да сигурно губат ко коњи за да се ебаваат со Чеде.

Абе у еден гигант Баерн играчите го ебаа Анчелоти и на крај го намаваа, па у еден Вардар да не можат да бушат тренер, немој да не ебете у здрав мозок, можда е и до привикнување на игра, стрпете се рано е да се суди

Фудбалот е многу повеќе од игра, посебно откако почна да се вртат огромни пари во него. И ништо не може да не чуди, мене ми текна на примерот со Лестер во една година шампион историски успех, наредната едвај завршија во средина на табалета, а творецот на успехот Раниери доби отказ.. Кој знае што се случува кај нас, али толкав пад во играта не е нормален.

Работи кај вас преносот на ФФМ? Кај мене не го пушта дуелот со Вардар и Работнички а другите работат :/ Да не има негде друг линк?

Работи кај вас преносот на ФФМ? Кај мене не го пушта дуелот со Вардар и Работнички а другите работат :/ Да не има негде друг линк?
Дека дава ТВ Нова, пушти си на зулу.мк Иначе губиме, а добро игравме..

и кај мене исто . да не праат некоја ујдурма па да не гледаме :eek::eek::eek:

Пробај преку на gol.mk линков и кај мене нејќеше директно од сајтот на ФФМ.
http://www.gol.mk/fudbal/rezultat/12492142/rabotnichki-vardar
И таму пробав ама одма покажува фајл нот фаунд, а другите натпревари ми функционираат :tapp: Нишо, ќе ги глеам Академциве сеа, водат веќе против Шкендија.

Утакмицава уште од 5та минута е тргната од понуда (во живо) на сите страни што ги проверив. Единствено оваа од цела лига.
Можно е да праат некои ујдурми, ама само нека тепаат друго не ме интересира.[DOUBLEPOST=1508937033][/DOUBLEPOST]Додека пишував постов Николов од пет метри ја опали преку стадион.

Сите курви што го бојкотираат чеде заради коњарот мрш од вардар. Лиглиња куртонски. Шлајм.
Распродажба во Јануари и полна довербаа за кобрата и четка да изградат тим со професионалци а не со кафански играчи.

Кој си ти Стојчевски? Тигран што ти е бе? Николов Комитите ги гаѓаше. Одбраната пак заспа. За месец дена забораивте да играте?

Шкендија сигурно ќе киксне . Мора второво ко со шкендија да го изиграат , МОРА

Кај ја има онлајн у живо? Вреди да се пукне све на двојка после промашивањата.

Кај ја има онлајн у живо? Вреди да се пукне све на двојка после промашивањата.
Нигде. Од македонскиве до сите странски ја пребарав, буквално нигде. И тоа од 0-0 ја нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom