Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира за картите. Во продажба се пуштени само блок и тие што ќе останат ќе се продаваат поединечно или не?
И ако татко ми купи блок карта дали има можност јас да земам само за еден натпревар и да седам до него?
Поединечните се пуштаат неколку дена пред натпреварите.
На второто прашање никој не може да ти даде точен одговор. Просто и едноставно, може да седиш до него ако картите лево и десно од неговото седиште не се продадени како блок карти, ниту пак како поединечни до тој момент :icon_mrgr:
Ако некој купил блок карти за двете соседни места, тоа е... :icon_mrgr:

Хмм, мислам дека за централните блокови е само така, ради ложа, спонзори и слично. Другите блокови мислам има и од долните редови, а може и за 3 и 4 да се распродадени ако имало од први редови у продажба
Па тешко дека биле распродадени затоа што јас ги купив картите во 10:45 ч. и на билетара бев само јас, жив човек немаше ни кога доаѓав ни кога си одев. Не верувам дека им е и за спонзори, повеќе верувам во она што го кажа @The King of Clay дека ќе бидат пуштени покасно тие седишта, а зошто прават такви глупости ич не ми е јасно.

така направија еднаш со РК, нека не ве чуди

Може некој да ми каже како се блок картите?
Еден лист/карта за сите 3 утакмици ИЛИ три карти за секоја утакмица посебно, купени како блок и ми ги дава наеднаш?

Последно уредено:
Може некој да ми каже како се блок картите?
Еден лист/карта за сите 3 утакмици ИЛИ три карти за секоја утакмица посебно, купени како блок и ми ги дава наеднаш?
Една пластифицирана картичка ќе биде за трите меча.

Поединечните се пуштаат неколку дена пред натпреварите.
На второто прашање никој не може да ти даде точен одговор. Просто и едноставно, може да седиш до него ако картите лево и десно од неговото седиште не се продадени како блок карти, ниту пак како поединечни до тој момент :icon_mrgr:
Ако некој купил блок карти за двете соседни места, тоа е... :icon_mrgr:
Се плашев дека ваков одговор ќе добијам :D. Фала во секој случај :D

Ме интересира за картите. Во продажба се пуштени само блок и тие што ќе останат ќе се продаваат поединечно или не?
И ако татко ми купи блок карта дали има можност јас да земам само за еден натпревар и да седам до него?
На 11ти се пуштаат единечните.

Последно уредено:
Има ли шанси да останат карти за Сосиедад или се ќе бидат дигнати уште сега со блок влезниците?

Има ли шанси да останат карти за Сосиедад или се ќе бидат дигнати уште сега со блок влезниците?
Тешко, до утре, другден и ќе се распродадат.

Никаков маркетинг од слепците задолжени за тоа, еден пост на фб, и толку од нив до крај, сакаш купи, сакаш не. А гледам и тоа неспособните од тикет плус, влезниците за црвена ѕвезда ги ставиле на спонзорирано, враќаат на прашања одма, а Вардар кој го ебе...
Убаво е да се гледаат промени во клубот, Кобра, Чеде, Најдоски...но, следна промена во клубот, приоритена треба да биде џганот што е задолжен за маркетинзи, пи-арови, доцијални мрежи, фан-шопови и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom