Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ilco I taka ve nekese so tie direktorcinjata a Sega uste poke ke vi praj sopki a pancev e ispukana puska ova samo reklama ubav piar za samsonenko nisto drugo oti darko e prodadena dusa vcera so edni denes so drugi kaj so ima pari utre zvezda da go pobara nekoj administrativec da bidi odma ke izbega

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Како и да е нека му е со среќа на Панчев функцијата се надевам дека ќе дојдеме до поголеми успеси со него.

Последниве два натпревари зошто го нема Којашевиќ ни на клупа, повреден е? Исто и со Попов ми е малце чудно, еден натпревар игра другиот го нема ни на клупа па пак игра па пак го нема.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Којашевич мислам дека се повреди против Работнички.
Инаку кога е реваншот во купот ?

Пак Шиле нѐ вади од гомна. Три минути после влегувањето во игра дава гол. Не смееме толку да зависиме само од еден играч. За играта што да кажам, ССК има потечна, подинамична игра од нас.

Што е ова бе ццц... Грне ама го фрли буба хахахахха...еве ги индианциве на дело, уште некој нека влезе на терен

Што е ова бе ццц... Грне ама го фрли буба хахахахха...еве ги индианциве на дело, уште некој нека влезе на терен
Не видов шо напрај Грнчаров за да добиет црвен. Заслужено го доби?

Добро кое е старчево шо праи пауза од 2 минути од збор до збор? Да не има склероза?

Ми кочи многу стримов. Зошто е прекината ? Видов дека има 2 црвени..

Ми кочи многу стримов. Зошто е прекината ? Видов дека има 2 црвени..
Пробај преку ФФМ страната ако веќе не глеаш таму мене ми е џам стримот, нит кочи нит нишо.

Ја касно се пуштив ама имало некоја тепачка меѓу фудбалерите као шо можев да разберам, 2 црвени се поделени, еден за Шкендија и еден за Вардар.

Гледам ја прекинале. Сеа да се паметни вашиве ако влегле од публика на терен и ги нападнале поштено нека не излегуваат и ќе си ја добиете службена и лапајте си финале бонус.

Не видов шо напрај Грнчаров за да добиет црвен. Заслужено го доби?
Фелипе напраи фаул, заслужено си доби жолт и после почнаа кошкањата. Камерата од далеку снимаше така да не знам што точно се случуваше, ама Грне му ја опали една на еден зелкич. Тоа убаво се виде. После тоа Хасани го нападна Грне и овој го фрли на земја. Тигран и Кољо исто така беа жестоки во дуелите. Глигоров си доби и жолт за неговиот идпад, исто така заслужено. После почнаа балисти да фрлаат бакљи и влегоа на терен.

Да ти ебу стрим,много кочи.
Зашто оној обичаен јутјуб стрим го нема од Вардар,секогаш добро функционира.

Гледам ја прекинале. Сеа да се паметни вашиве ако влегле од публика на терен и ги нападнале поштено нека не излегуваат и ќе си ја добиете службена и лапајте си финале бонус.
И јас на тос помислив, ама еви ги се враќаат[DOUBLEPOST=1492613844][/DOUBLEPOST]
Да ти ебу стрим,много кочи.
Зашто оној обичаен јутјуб стрим го нема од Вардар,секогаш добро функционира.
Веќе неколку текми понред Вардар не прави свој стрим. Кај мене е добар од ффм, а со палистер не ми ја пушташе утакмицата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom