Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дома би требало сите да ги добиеме, а и немаме некои тешки гостувања, единствено со Пелистер ќе биде многу тешко да земеме три бода, ама па и Шкендија не верувам се да победи до крај, ако не победат во Чаир, ние веќе на следниот меч на Градски ќе имаме шанси речиси да си ја обезбедиме титулата :)

И мора, значи мора и купот да се освои оваа година.

Вардар-Победа
Брегалница-Вардар
Вардар-Македонија ЃП
Работнички-Вардар
Вардар-Ренова
Пелистер-Вардар
Вардар-Силекс

До крај на вториот круг имаме 4 домашни натпревари кои мора да се добијат и верувам дека ќе ги добиеме.
Гостувањето во Кочани со Брегалница очекувам да го добиеме, а бодови може да испуштиме со Работнички и особено со Пелистер во Битола.
Сепак, мислам дека 5 бода е голема предност и ќе ја задржиме, па во третиот круг ќе ја дочекаме Шкендија на Градски.
Секако ќе ја пречекаме Шкендија на Градски во третиот круг и ќе и гостуваме во четвртиот. Оваа година нема веќе плеј оф, 36 кола се играат дома-гости по истиот распоред од почеток на сезона.

Секако ќе ја пречекаме Шкендија на Градски во третиот круг и ќе и гостуваме во четвртиот. Оваа година нема веќе плеј оф, 36 кола се играат дома-гости по истиот распоред од почеток на сезона.
Нели од наредна сезона беше тоа? :nesumjas:

Комитките се од моја населба не ги чепкајте:wink:,сигурно збориме за истите по што тие оставија впечаток:toe:Иначе за натпреварот бројка од 250 души и добро се навиваше али цело второ ја отековме со новата песна ми здосади,добро што падна голот од пенал па пак ја пеев со душа
Кирца, Комитките за кои си зборувал во 2010, повторно ги гледам на наша трибина на утакмициве од ракомет :icon_mrgr: Ќе ги враќаат Комити на стари патеки :icon_lol:

Кирца, Комитките за кои си зборувал во 2010, повторно ги гледам на наша трибина на утакмициве од ракомет :icon_mrgr: Ќе ги враќаат Комити на стари патеки :icon_lol:
Хах појма неам за нив , не сум ги видел долго време ..
Иначе убаво за очи ако се вратиле :)
Они никако нема да не вратат , други може :cool: (пиши ми на пп)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom