Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Хоф со вакви центаршутеви таман е спремен за Лестер :D
Два пати од чисти позиции го префрла цел терен, родот на околните ниви ќе го уништи :D
И озбилно, што кур е со теренов бе?

Средината е катастрофа. Да неможат бе да најдат некој у пм... Тасевски 4 клуба смени у тајланд, па и Ѓуровски.... Ај за Марио разбирам ама Тасевски можеа да пробаат ако веќе се толку без идеја

Браво за центрашутевите :bravobe:. За играта не се потребни коментари.

Само во Вардар може да се случи да донесеш црнец и да биде спор како желка. Кај го нашле овој грев манастирски бе, трча како Гешоски, како по јајца да гази. Па Миранјан беше класа за овој бе, Филип Петковски е Дидие Дрогба за него :facepalm:

Ја незнам што се чудите за играта, кога цела сезона така игравме. Мене ме чуди што за разлика од лани годинава на пријателскиве играме во стандардната формација. Лани со 5 души во одбрана игравме и на пријателските и на утакмиците со АПОЕЛ ако добро се сеќавам. Со ваква поставеност ќе не отворат Динамо ко паштети. Тешко дека на нив ќе им даеме некој гол од прекин ко на утапаниве у нашава лига...[DOUBLEPOST=1467218209][/DOUBLEPOST]Леле која фора ја пробаа на слободниот :pos:

Овие по 60 минути полувреме ќе играат ? И стварно, што е форава со резултатов, зар дадовме гол ? И на резултати.ком гледам 1-0 пишува :pos:

Ја враќав назад на стримот нигде не можев да видам кај сме дале гол...

Се договориле два пати по 60 да играат, кажаа пред утакмицата :D
Снимката се укочи 2 минути и токму во тие минути изгледа паднал гол :toe:

Ни јас не видов гол а нема ни глас....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom