Овие ќе ја чекаат прво ждрепкатапа тогаш ке раззмислуваат за засилувања.Ако добиеме полесен противник може ќе донесат некој добар играч во спротивно тешко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шиле опоравен е од повредата ?
Нема никакво инфо сеа за сеа. Ако им бидат исти нека се утепаат. Истото важи и за РК.А некое е инфо да не има какви ќе им бидат дресовите или истите како предходните 2 сезони?
https://en.wikipedia.org/wiki/2016–17_UEFA_Champions_LeagueКога дознаваме за 5те можни противници?
На првата пријателска ќе видимеНема никакво инфо сеа за сеа. Ако им бидат исти нека се утепаат. Истото важи и за РК.
Не знам од каде ви е таа идеја, дека порано од предвидениот термин за ждребка ќе ги знаеме можните 5 противници. На денот на ждребката се прави тоа, доста дигате фама предвремеКога дознаваме за 5те можни противници?
Он скина лигаменти во март... Таа повреда не се лечи испод 10-12 месеци. Ма да него не знам и договорот до кога му беше.Шиле опоравен е од повредата ?
Ke ima novi igraci toa e jasno, megutoa so cekaat so use od prv den na podgotovki ne gi zemat. Spored mene use ljamce ostana od sostavov da se izbrka i so zaminuvanjata da zavrsime i da pocnat veke zasiluvanjata da gi pretstavuvaat, ama da se svarno nekoj za klasa podobri a ne nekoj kako kojasevic.Кој морон треба да си да ги избркаш скоро сите напаѓачи во тимот, а претходно да немаш ангажирано нивни замени?!