Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа дека јако играл сегде и одма после на полусезона го купувале појаки клубови :icon_mrgr: Не верувам да го потпишат овој, не ми делува на квалитетно засилување
I tie go znaat toa a pak go zemaat na proba, dzabe trosejne vreme, namesto salam da se spremat za LS.

Не знам толку не гледате дека не одбиваат просечни играчи? Не е лесно да најдеш добар играч да дојде у вукојебина од која сите прво што гледат е да избегаат.

Следи бомба... очекувајте наскоро :zver: :oleee: ARGENTINA!!!
А иначе овој Балотели нема да издржи ни до недела, освен ако не е дојден да игра за 1500 евра :D

А иначе овој Балотели нема да издржи ни до недела, освен ако не е дојден да игра за 1500 евра :D
Беκни нешто? :D

Ако е оној од Банантс што го најавија, не би рекол баш дека е некоја бомба...

Aoo aoo ovaj Obregon e strasno spor tromav igrach, tipichen "gjuptin" snazhen igrach sho znae samo da ora.

Катастрофа е овој колумбиецот.. у последните 4 сезони едвај има 30-40 утакмици. Не ни треба.

http://fkvardar.mk/vesti/vardar-kje-odigra-pet-kontrolki-na-podgotovkite-vo-avstrija-i-hrvatska

18 јуни: Вардар – Штурм (Австрија)

22 јуни: Вардар – Спартак Трнава (Словачка)

25 јуни: Вардар – Динамо Загреб (Хрватска)

29 јуни: Противникот ќе биде дополнително одреден

03 јули: Вардар – Марибор (Словенија)

Пријателски со силни противници (y)

Паκ ќе важи истото пρавило од лани,да се стесни избоρот на пет потенцијални пρотивници за ЛШ од поблисκиот ρегион,и κои κлубови устваρи спаѓаат во тој ρегион?

Паκ ќе важи истото пρавило од лани,да се стесни избоρот на пет потенцијални пρотивници за ЛШ од поблисκиот ρегион,и κои κлубови устваρи спаѓаат во тој ρегион?
Тие што се со повисок коеф. Што значи дека пак некои од фаворитите за ЛШ ќе добиеме.

Тие што се со повисок коеф. Што значи дека пак некои од фаворитите за ЛШ ќе добиеме.
Да де знам деκа сме во аутсајдеρсκата гρупа,пρашањето ми беше дали паκ ќе се стенсува избоρот на 5 еκипи од "ρегионот",κај што може да ни се падне еκипа од Азеρбејџан/Κазахстан ама мислам не и од Сκандинавија...

Да де знам деκа сме во аутсајдеρсκата гρупа,пρашањето ми беше дали паκ ќе се стенсува избоρот на 5 еκипи од "ρегионот",κај што може да ни се падне еκипа од Азеρбејџан/Κазахстан ама мислам не и од Сκандинавија...
Имаше нешто на википедиа,ама не можам да го најдам. Ако го најдам утре линкот ќе го постирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom