Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Kakva cistka samo trebit vo timov :( Out-GK - Kobetic, Pavlovic, DC - Najdoski, Tanevski (so ogled na to sho e povreden vekje premnogu dolgo) - DM/MC - Spirovski, Temelkov - ST - Petkovski,Stojkov,Miranyan. Ficho ushte ova godina i toj neka letat. Sevkupno platata na ovie igrachi e vredna na 3-4 kvalitetni evropski igrachi.

Нас Ромеро не ни чини, а овие го чуваат и Миранјан во тимот. Па такво дрво не е ни за во Љубанци да го пратиш...
И легендата Темелков :pos::pos::pos:
Темелков го чуваме како изненадување за Брегалница, ќе нагази во родното Кочани :icon_mrgr:

Темелков уште е кај нас бе ? :ROFLMAO: Како само се излетаа со Ф. Петковски, даде 5 гола лани и му лупнаа нов договор, гарант му стегнале некоја плата јака, сега и да сакаш не можеш да им го увалиш на другиве екипи, никој нема толкава плата да му даде сигурно..

Btw, planiraat deneska livestream ?
https://www.youtube.com/watch?v=dgdMWBCGh-Q
И не знам што прашувате, ете ви отворете странта, кликнете следен натпервар и ќе ви го отври и линкот за стрим.
Што народ ќе сме бе, се да ни е иџвакано, понекогаш и ги сваќам управава не им е лесно и на вакво менталтитет да им се угоди.

https://www.youtube.com/watch?v=dgdMWBCGh-Q
И не знам што прашувате, ете ви отворете странта, кликнете следен натпервар и ќе ви го отври и линкот за стрим.
Што народ ќе сме бе, се да ни е иџвакано, понекогаш и ги сваќам управава не им е лесно и на вакво менталтитет да им се угоди.
Ne se praj pameten, glup ispadvish :\

Страшно е кога ќе си помислиш дека некој плата зема за преносов што го прават.

Зошто Комити не навиваат 2 утакмици по ред на домашен терен??
Има некоја посебна причина? :)

Страшно е кога ќе си помислиш дека некој плата зема за преносов што го прават.
Не е плата, туку си ангажираат агнеција, ама излеа не гелдаат како таа си ја врши работата заш то наплатува сигурно дебело.

Denes ke ima prenos so Metalurg? - ako vekje ima samo da ne e ko toj so carev dvor, slikata beshe mnogu nisko kvalitetna i mnogu seckajna imashe.. Pozdrav se nadevam deka se ke se sredi.

Kje ima prenos so podobren kvalitet. Pozdrav
zimi dorcho podobar kvalitet. Btw zalno e na trbina odvaj 100 lugje ima, a nie stadion barame.

Штета што децава од Минчо зимаат стипенди, инаку ќе си ја упалтеа во калдилница па и нив може ќе ги тепаме убедливо, вака сеа се браниме да не примиме гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom