А ги убедував сите дека не е такаИ со Брегалница играме следниот викенд.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ги убедував сите дека не е такаИ со Брегалница играме следниот викенд.
Благојче Марковски-Чаки, некни со ренова ја реши.Не го препознав![]()
Благојче Марковски-Чаки, некни со ренова ја реши.
Инаку подслушнав низ град на голови си ја уплатиле царевдворци, не можам да тврдам со сигурност..
Јас од тоа што го гледав, ко Вардарци да ја уплатиле на голови, трчаа ко луди во 80та минута да дадат уште голови.Благојче Марковски-Чаки, некни со ренова ја реши.
Инаку подслушнав низ град на голови си ја уплатиле царевдворци, не можам да тврдам со сигурност..
сите заедно ?Јас од тоа што го гледав, ко Вардарци да ја уплатиле на голови, трчаа ко луди во 80та минута да дадат уште голови.
кој митич? за кој велиш?Nishto cudno da e i mestena, ko sho e Miticot zabordzen na sekade od nego i to se ocekuva (da ne mislite carev dvor igra prva liga od sho miticot e golem ljubitel na makedonskiot fudbal)![]()
Мислам дека газдата е тој на Царев Двор.кој митич? за кој велиш?
Мислам дека газдата е тој на Царев Двор.
Кажуваа бисери за него.. имал таму нешто бизнис и викаат на работниците не им дал плата 3 месеци, а на фудбалерите у втора лига плата 500-600 евра ден не касни ...![]()
I mene eben Romero me razocara, mnogu ocekuvav od nego.. ok prvi 3 kola se imat ushte vreme da se vklopit, ama nekako ne mi mirisa na evropsko zasiluvajne ko sho e slucajot so Felipe. :\Послаба екипа од овие не сум гледал до сега. Комотно можеше 10 да им учукаме.
Цезар Ромеро е катастрофа. Пола утакмица дремеше у офсајд и бараше топка го глуп некој, а кога ќе му дадеа пас се губеше. Дашјан исто катастрофа топка од нога му се одбива не знае пас да даде. Хамба искина десно си ги проаѓаше ко сталки, а и назад не пројдоа поред него. У 80 минута пола терен го претрча да земе една топка. Фелипи какви пасови у празно дава луд е човекот само штета немаме напаѓач што ќе ги искористи. Пецовски или како и да се презива малиот е струја штета што има 30 кила у себе. Чим на љамче му намести гол значи стварно има квалитет.
Седев пред некои ликови (ваљда управата) од царев двор. Цела утакмица се чудеа што е работата со пеце и на крај заклучуја дека некој од комити се знае со него и затоа го дупиме![]()