Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Попов сељачиштено ако не рекол вака еве на..

"Штоoo Царев двор, па не играм јас со овие бе.."

Последно уредено:
Не го препознав :pos::pos::pos:
Благојче Марковски-Чаки, некни со ренова ја реши.

Инаку подслушнав низ град на голови си ја уплатиле царевдворци, не можам да тврдам со сигурност..

Инаку подслушнав низ град на голови си ја уплатиле царевдворци, не можам да тврдам со сигурност..

Ништо чудно, по аматерски фудбал од ова денес не сум гледал до сега, најслабата екипа последниве неколку години против која играл Вардар, цело време се чудев како е можно вакви аматери да играат прва лига

Јас од тоа што го гледав, ко Вардарци да ја уплатиле на голови, трчаа ко луди во 80та минута да дадат уште голови.

Редена е бе. Мада сеа по свадба тапани,шо фајде имаме дека ја местеа Царев Двор на офсајди и на голој. :D

Nishto cudno da e i mestena, ko sho e Miticot zabordzen na sekade od nego i to se ocekuva (da ne mislite carev dvor igra prva liga od sho miticot e golem ljubitel na makedonskiot fudbal) :P

кој митич? за кој велиш?
Мислам дека газдата е тој на Царев Двор.
Кажуваа бисери за него.. имал таму нешто бизнис и викаат на работниците не им дал плата 3 месеци, а на фудбалерите у втора лига плата 500-600 евра ден не касни ... :pos:

Послаба екипа од овие не сум гледал до сега. Комотно можеше 10 да им учукаме.
Цезар Ромеро е катастрофа. Пола утакмица дремеше у офсајд и бараше топка го глуп некој, а кога ќе му дадеа пас се губеше. Дашјан исто катастрофа топка од нога му се одбива не знае пас да даде. Хамба искина десно си ги проаѓаше ко сталки, а и назад не пројдоа поред него. У 80 минута пола терен го претрча да земе една топка. Фелипи какви пасови у празно дава луд е човекот само штета немаме напаѓач што ќе ги искористи. Пецовски или како и да се презива малиот е струја штета што има 30 кила у себе. Чим на љамче му намести гол значи стварно има квалитет.

Седев пред некои ликови (ваљда управата) од царев двор. Цела утакмица се чудеа што е работата со пеце и на крај заклучуја дека некој од комити се знае со него и затоа го дупиме :lolzz:

carev dvor.nemaat plata zemeno za maj a del za.juli ponovite igraci...
nemaat ekonom sami si.gi perat dresovite i ako ne vlezi sponzor so e nevozmozno pokraj tolku skopski klubovi ke se raspadnat do polusezona ako ne i pobrzo
fudbalerite ne se losi tuka se nakade kako i drugite no jabolkarot nema pari i se vide pesnata stom kleckarovski i to bekceto so mu bea najdobri gi prodade na sileks se bese jasno
ne trebase nitu da vlezat vistina ovie od ffm ja preteraa kaj nekoj baraat vlakna vo jajceto a na nekoj drugi mu progledvaat niz prsti ne ispolnuvaat nikakvi uslovi za prva liga

Мислам дека газдата е тој на Царев Двор.
Кажуваа бисери за него.. имал таму нешто бизнис и викаат на работниците не им дал плата 3 месеци, а на фудбалерите у втора лига плата 500-600 евра ден не касни ... :pos:
Послаба екипа од овие не сум гледал до сега. Комотно можеше 10 да им учукаме.
Цезар Ромеро е катастрофа. Пола утакмица дремеше у офсајд и бараше топка го глуп некој, а кога ќе му дадеа пас се губеше. Дашјан исто катастрофа топка од нога му се одбива не знае пас да даде. Хамба искина десно си ги проаѓаше ко сталки, а и назад не пројдоа поред него. У 80 минута пола терен го претрча да земе една топка. Фелипи какви пасови у празно дава луд е човекот само штета немаме напаѓач што ќе ги искористи. Пецовски или како и да се презива малиот е струја штета што има 30 кила у себе. Чим на љамче му намести гол значи стварно има квалитет.

Седев пред некои ликови (ваљда управата) од царев двор. Цела утакмица се чудеа што е работата со пеце и на крај заклучуја дека некој од комити се знае со него и затоа го дупиме :lolzz:
I mene eben Romero me razocara, mnogu ocekuvav od nego.. ok prvi 3 kola se imat ushte vreme da se vklopit, ama nekako ne mi mirisa na evropsko zasiluvajne ko sho e slucajot so Felipe. :\

Ромеро е физички јак и има јак шут, ништо друго. И патуљакот Шиле ги има истите квалитети, а Ромеро не е ни класична 9ка.
Еее да останеше здрав и прав Адемовиќ, да ти ебам Железарата проклета :(

Царев Двор прво коло на полувреме имаше 1-1 со шкендија на гости. Минатото коло ја победија Ренова, така да престанете со тоа дека е местена и дека немале пари царев двор и затоа вардар тепал 6:0. Си победија поштено, може на овие не им бил денот ама нема ништо чудно во победа од 6:0 во премиер лига не па во ПМФЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom