- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.845
- Поени од реакции
- 6.517
Kamo i vakov da go naprat, ama ovaj tesko deka ke se upgradira vo idnina..![]()
![]()
![]()
Повеќе е од 7000 и изгледа топ, само зошто позади еден гол нема трибина или ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kamo i vakov da go naprat, ama ovaj tesko deka ke se upgradira vo idnina..![]()
![]()
![]()
Повеќе е од 7000 и изгледа топ, само зошто позади еден гол нема трибина или ...
овој е на Dundee FC и има капацитет од 14.000 не ми е смешен.
Ова кога би имале некоја управа која не е составена од партиски амеби. Да не се залажуваме, врту сучи пак стадионот ќе е на Вмро.Предност е новиот стадион затоа што нема ФФМ или МВР да си игра курташак со нас. Наш стадион, наши правила.
Градски ти изгледа поголем поради атлетската патека.Bashka i terenov vnatre nekako mi se gleda pomal od na gradski, od aut linija do shesnaesetnik ima odvaj 3 cekori.
Па секако нема да можат да не префрлаат на други терени, термините ние ќе ги одредуваме. Единствено што кочи е тоа што нели сме ВеМеРО и ќе лупаат пак забрани, згора на се и 3 трибини.Ова кога би имале некоја управа која не е составена од партиски амеби. Да не се залажуваме, врту сучи пак стадионот ќе е на Вмро.
Kamo da e taka, ama pak sumlivo mi e mene eve napraj sporedba so na Dunde stadionot i nashiov sega sho se gradi, mn malce prostor ima od aut linijata do sesnaesetnik. Maybe slikite se takvi..Ова кога би имале некоја управа која не е составена од партиски амеби. Да не се залажуваме, врту сучи пак стадионот ќе е на Вмро.
Градски ти изгледа поголем поради атлетската патека.
Сликите што ги гледаш се само 3д верзија како ќе изгледа стадионот. И од центар до шеснаесетник има 5 чекори, ама тоа не значи дека така и ќе биде.Kamo da e taka, ama pak sumlivo mi e mene eve napraj sporedba so na Dunde stadionot i nashiov sega sho se gradi, mn malce prostor ima od aut linijata do sesnaesetnik. Maybe slikite se takvi..
Термините си ги договараат ФФМ, МВР и управата. И најмалку се прашува управата за термин кога е во прашање утакмица од висок ризик.Исти кур. Мене не ми праи кејф стадионов, Градски си го сакам.[DOUBLEPOST=1440248177][/DOUBLEPOST]Па секако нема да можат да не префрлаат на други терени, термините ние ќе ги одредуваме. Единствено што кочи е тоа што нели сме ВеМеРО и ќе лупаат пак забрани, згора на се и 3 трибини.
Претпоставувам не си бил на ФФМ комплексот што е, теренот е исти димензии со Градски а изгледа ко да е само една половина од ГрадскиKamo da e taka, ama pak sumlivo mi e mene eve napraj sporedba so na Dunde stadionot i nashiov sega sho se gradi, mn malce prostor ima od aut linijata do sesnaesetnik. Maybe slikite se takvi..