Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ромеро на празен гол погодил при добра контра, а првиот гол каков кикс на Баљистот леле мори мајко хахаха

Ромеро на празен гол погодил при добра контра, а првиот гол каков кикс на Баљистот леле мори мајко хахаха

Кај ги виде головите бе ? :ROFLMAO:
Иначе, нашиве уште биле во соблекувална, тензично било, после 3тиот гол на Вардар навивачи влегле во терен...

Племе, сега ќе ги смират еколозите за следниве натпревари ќе глумат примерни навивачи, каменковци нека ги боли го лапнаа 3 пати денес :icon_mrgr:

Ја исполнија нормата они, навиваа два пати сезонава, наредно навивање против Слога здравје боже :icon_mrgr:

Nashive portali nekako slabo gi nemat sega, navodno nashite igrachi bile vo soblekuvalna napadnati od navivacite na shkendija.

Каква сигурица беше денес, а и поклон коефициент.
А да си го земевме и Радески, и без да примиме гол ќе ги тепавме. Штета за малиот заврши во погрешен клуб, кој не постоел до пред 10 години.

Attachments

• 11912925_10205497908901224_2064635077_n.jpg
    11912925_10205497908901224_2064635077_n.jpg
    61,2 KB · Прегледи: 75
90+7 ГООЛЛ (1:3) Цезар Ромеро ја потврди победата на Вардарци. Одличен контра напад по што следеше лесна реализација.

КРАЈ: Вардарци прикажаа фантастична игра. Шкендија беше комплетно надиграна и тоа на домашен терен.

Ако има некој што ја гледал, нека каже збор-два за играта, дали овие од мак. спорт ни прават филмови или стварно сме биле боље :ROFLMAO:

П.С. Оди си Седлоски :)

Не бевте, Пачовски спасуваше во неколку наврати, ве избушија по крила и со топки во празно.

На страната на ликовци:
Пред почетокот на дуелот домашните фанови провоцираа, на тоа Дашјан одговори и настана мал инцидент. Но тоа нашите момци не ги уплаши, туку им даде мотив плус.БРАВО ВАРДАРЕ !
КОМИТИ ГО БОДРЕА ФК ВАРДАР ВО КУМАНОВО!

:pos:
К немаше од Комити у Куманово.

Кај ги виде головите бе ? :ROFLMAO:
Иначе, нашиве уште биле во соблекувална, тензично било, после 3тиот гол на Вардар навивачи влегле во терен...

Не влезе ниту еден навивач на Шкендија на терен. Ниту еден. Ниту пак Вардарци беа нападнати во соблекувалните. Иначе, Брдаровски според мене, одлично изигра.

Последно уредено:
Eve clenot pogore mnogu dobro kazuva za denesniot mec, a vie nekolu prodolzete da vi perat mozok nekoi takanareceni sportski portali.

Sto se desilo nadvor od stadionot toa e druga rabota.

Inaku ne letajte mnogu, 2kolo e i nema da bide kako lani, i sami ke se uverite.

Cestito pobeda deneska, pa se nadevam na dobra bitka do kraj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom