Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би рекол толку од нови играчи, не верувам да донесат уште играчи клептоманиве.

Ромеро денес беше на пријателската со Скопје... а и на фб профилот на ЦЦС има слика со опрема од Вардар. Иначе е играчиште, ќе кине у лигава наша :zver:

Многу добро ќе ни дојдеше овој на припремите и на утакмиците со АПОЕЛ ама добро е, барем донесоа некој квалитет, за разлика од предходни години кога носеа кројачи огбони и остали хоштаплери.

Сега шут карта или бар позајмица за нојот и Миранјан,а се надевам грингово ќе се погоди ко Дашјан и Хоф :D

Криво ми е тоа циганчето што не го земаа од ЦСКА, вака со овој сум делумно задоволен.

Криво ми е тоа циганчето што не го земаа од ЦСКА, вака со овој сум делумно задоволен.
Гледам преска Седлоски фурал 4-3-3 формација со само еден заден везен или пак 4-2-3-1 со Дашјан како поповлечен. Да го земевме и Тони Силва ќе имавме страшен тим, ама буквално страшен.

Пача
Хамба - Мујушкович - Грне - Попов
Даре
Фелипе - Дашјан
Силва:( - Ромеро - Блажевски​

Богами како ќе ни дојдеше Тони Силва, со оваа одбрана и со него и Ромеро напред ќе газевме, веројатно или барал премногу или пак сакал да потпише на 6 месеци евентуално година, да одржува форма дур не најде друг клуб..

1. Фелипе ни е на 1 год.
2. Ако не се лажам постои она глупо правило на 5 странци макс.
3. Мора да имаме играч под 21 или 23 во прв тим.
4. Тричко како последно засилување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom