Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Zharko AngelovskiКаков роденден им честитате,кога сакаат Работнички да се распадне !?Во мое време пред 45-40-35 години не сакавме на улица да видиме играч на Вардар.Бевме полни со омраза против Вардар.Сегашното раководство, иако бележи добри спортски резултати,очигледно немаат никакви допирни точки со Дебармаало.Ние задоени со омраза,вие со љубов кон душманот..Лоши,чудни времиња...

На честитката од Работнички,на Вардар за јубилејот,ова е легендата што се тролаше ? :D

И нели беше овој за Металург?

Zharko AngelovskiКаков роденден им честитате,кога сакаат Работнички да се распадне !?Во мое време пред 45-40-35 години не сакавме на улица да видиме играч на Вардар.Бевме полни со омраза против Вардар.Сегашното раководство, иако бележи добри спортски резултати,очигледно немаат никакви допирни точки со Дебармаало.Ние задоени со омраза,вие со љубов кон душманот..Лоши,чудни времиња...

На честитката од Работнички,на Вардар за јубилејот,ова е легендата што се тролаше ? :D

И нели беше овој за Металург?
Tipot ima minimum 2 profili so isto ime i prezime i so ista profilna slika :)
Lepenka mu e na Cokre i kade odi toj odi i Zare :dudlac:[DOUBLEPOST=1437573738][/DOUBLEPOST]
Tipot ima minimum 2 profili so isto ime i prezime i so ista profilna slika :)
Lepenka mu e na Cokre i kade odi toj odi i Zare :dudlac:
Ispravka imal samo eden profil ,no me izbrisal od prijateli od eden moj profil :place:
Ednas na eden portal iskomentirav nesto protiv Cokre i toj vo p.p pocna da me navreduva deka sum bil seljak
:tapp: ,a negoviot tatko bil od edno kratovsko selo so 3 kukji.So ova ne sakam da navredam nikoj samo sakam da vi posocam sto covek e tipot.Gospodinot ne razlikuva seljak od selanec i e jak samo na :busi:

Последно уредено:
Ќе ти одговорам само за Попов, за друго не можам да пишувам сега утре повеќе...

Освен на крај, последните 10 секудни што не ја исфрли топката, одлично го одигра натпреварот. Немаа ниту една шанса по негова страна, а во напад одлично менуваше страна со дијагонални, може и да нема таков бек во наше првенство што знае да даде дијагонала а притоа да погоди играч. Нема што, 10че за Попов...
Брат, дан го пишуеше ова под некакви импресие од вчера? :)
Изгледај ја уште еднаш утакмицата. Нема акција што Попов не ја укочи, мислејќи се по 5 секунде што да прае а имаше отворени играчи. Немаше дијагонала што не ја прати у ченке (освен таја на почеток кон Влатче). Центаршути два на саат, колку да се рече дека го погодил шеснаестерецот за да не се избрука. Имаше добри 3-4 пресечени топке и тоа беше. Бразилецот со брадата крвта му ја испи, не заебавај :)

Гледам Екипа го зборат Штимац, мене не ми е по кејф тој, го избркаа од Хрватска репрезентација, на крај да заврши во Хрватски второлигаш од кој си отиде сеа.
И да ви кажам за два три месеци вероајтно ќе биде отворен тренинг комплексот. Карабината е направена, и игралиштата се формираат оградени се.

И да ви кажам за два три месеци вероајтно ќе биде отворен тренинг комплексот. Карабината е направена, и игралиштата се формираат оградени се.
Пушти некоја фотка ако се ноаѓа :)

Ја сум за домашен тренер, пошо 80% од фудбалерите се од тука и таков најдобро би ги познавал. Кога веќе кажуваме желби мене ми е Влатко Костов. Типот е ѕвер. Кај и да оди има успеси. Со ваква Брегалница 13 кола мислам не прими гол, а замислете со нашиве играчи, плус ќе си донесе он по негова желба. У Брегалница не ги бира ваљда многу, многу.. кој му ги донесат тие.
Мислам дека он беше тренер и на Ренова таа година кога освоија, ако добро памтам.

Немаме квалитетен домашен тренер плус со авторитет, нека најдат некој од екс ју али афирмиран пред кого има да ќутат сите и секако нема сељачкото понашање на Попов да се правда од спортскиот директор пред Самсоненко.

Ај бе не кур замарајте да ви ебам куртоните, да не ви стави некој пиштол на глава за да ја гледате утакмицата.
Ајт таму пратете ги европските првенства и дркајте од пред телевизор шупачишта исфрустрирани.
Затоа се противам на европските утакмици, ќелеши што немаат попаметна работа се собираат да гледаат за на крај да јадат гомна. Да поминеше Вардар ќе квичевте за карти лигуши едни[DOUBLEPOST=1437582959][/DOUBLEPOST]
Немаме квалитетен домашен тренер плус со авторитет, нека најдат некој од екс ју али афирмиран пред кого има да ќутат сите и секако нема сељачкото понашање на Попов да се правда од спортскиот директор пред Самсоненко.
Костов прв ми паѓа на памет. Тренериште, копија на Илчо. Нема кај него оној онака се презивал, другион Ѓошевски му бил менаџер. Игра тој што заслужува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom