Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tipot ima minimum 2 profili so isto ime i prezime i so ista profilna slikaZharko AngelovskiКаков роденден им честитате,кога сакаат Работнички да се распадне !?Во мое време пред 45-40-35 години не сакавме на улица да видиме играч на Вардар.Бевме полни со омраза против Вардар.Сегашното раководство, иако бележи добри спортски резултати,очигледно немаат никакви допирни точки со Дебармаало.Ние задоени со омраза,вие со љубов кон душманот..Лоши,чудни времиња...
На честитката од Работнички,на Вардар за јубилејот,ова е легендата што се тролаше ?
И нели беше овој за Металург?
Ispravka imal samo eden profil ,no me izbrisal od prijateli od eden moj profilTipot ima minimum 2 profili so isto ime i prezime i so ista profilna slika
Lepenka mu e na Cokre i kade odi toj odi i Zare![]()
Дакфејс прави или си потсвирнува?
Брат, дан го пишуеше ова под некакви импресие од вчера?Ќе ти одговорам само за Попов, за друго не можам да пишувам сега утре повеќе...
Освен на крај, последните 10 секудни што не ја исфрли топката, одлично го одигра натпреварот. Немаа ниту една шанса по негова страна, а во напад одлично менуваше страна со дијагонални, може и да нема таков бек во наше првенство што знае да даде дијагонала а притоа да погоди играч. Нема што, 10че за Попов...
Си свирка чичево,се праи мутафДакфејс прави или си потсвирнува?![]()
Пушти некоја фотка ако се ноаѓаИ да ви кажам за два три месеци вероајтно ќе биде отворен тренинг комплексот. Карабината е направена, и игралиштата се формираат оградени се.
Ако поминувам деновиве од таму ќе сликам и ќе псотирам.Пушти некоја фотка ако се ноаѓа![]()
Костов прв ми паѓа на памет. Тренериште, копија на Илчо. Нема кај него оној онака се презивал, другион Ѓошевски му бил менаџер. Игра тој што заслужува.Немаме квалитетен домашен тренер плус со авторитет, нека најдат некој од екс ју али афирмиран пред кого има да ќутат сите и секако нема сељачкото понашање на Попов да се правда од спортскиот директор пред Самсоненко.