Не се толку лоши играчите за да не можат да го тепаат најмртвиот АПОЕЛ во минативе неколку години, колку што:
- Не може да го играш Дашијан на крило. Тоа е ко Мајкл Керик или Фабрегас да играат на крило. Дечкото нема брзина и пробивност, а на средина е цар.
- Не може Влатче да игра ебате. Најзлатната шанса на почетокот на мечот ја пропушти. Сам беше оставен, овој не можеше да истрча три метри да ја стигне дијагоналата од Попов. Плус цела утакмица го гушеше Хамбар, се плеткаа на истата страна овој не можеше да направи пробив. Шутира со глава од 15 метри, втф?
- Не може да го играш Блажевски напред, кој е метро и пеесе а да играш со нафрлени топки. Барем Фичо нека играше.
И кој кур па со шутевите од 100 метри? Четири на два контра, овие шутираат од ван шеснаесетник. Едината шанса кај што требаше да се шутне јер имаше отворен пат кон голот, Фелипе ја подаде.
Штета, според мене пропуштија огромна шанса, иста ко таа со Бате пред три години. Ма да да го имаше Илчо овој тим или да беше сеа на клупа место на фотеља, сигурен сум дека многу подобро ќе изиграа. Без претерување сигурен сум дека со асална тактика ќе го победеа бездушниов АПОЕЛ:
Еве го баксузот бе, абе кај се појави политиачр таму трева не расне.
Fun fact > Кире (Лазаров) беше у ложа исто ко Горедето, тргна да се поздрави оваа со него, овој не ја рецна и ја одмина.

Ваљда не ја примети, пет глави пониска од него е.