- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 4.201
- Поени од реакции
- 8.032
Posle toa intervju nekako naljuteno mi deluvat, mu pisham ne mi vrakja :\дебаклче е али не е лош играч
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Posle toa intervju nekako naljuteno mi deluvat, mu pisham ne mi vrakja :\дебаклче е али не е лош играч
Не му пишувај ако не ти враќа, да не го изнервираш па да ја заебеш работатаPosle toa intervju nekako naljuteno mi deluvat, mu pisham ne mi vrakja :\

Некаде го прочитав и како Мухамедов 
Радески нема шанси да го земат мислам, Металург забегуваат со цената, а веќе платија 100илјади за Даре, така да не верувам за уште еден играч да плаќаат висока оштета. Од ова што го имаме, дефинитивно фали играч напред. Стојков и Блажевски се квалитетни, ама сепак фали уште еден, малку поразличен од нив двајца. Напред би го задржал и Миранјан, и би го пробал како шпиц, а не како крило, апла се гледа дека не се снаоѓа како крило, а е прилично млад, може да биде 3та опција за шпиц. Ивановски може да остане како втора опција, Петковски е вишок дефинитивно. Крила Блажевски, Стојков, Асани и Петковски, и тука можда фали играч.Шо ќе знае да збори детето бугарски и македонски, цел живот е во Холандија. А и нема врска тоа, пола од фудбалерите се неписмени. Али рака на срце, добар играч е. Ако можат да го договорат нека го зимаат одма, пошо гледам не се договорил со Левски. Со овој, Блажевски, ако дојде тој Фелипе или Дашјан и уште една 9ка, стварно ќе имаме јак напад.
9ка
Блажевски - Дашјан/Фелипе - Махмудов
http://ekipa.mk/kurdov-go-odbra-levski-pred-vardar/

http://ekipa.mk/kurdov-go-odbra-levski-pred-vardar/
А ова што не го постирате бе
Иначе даму ебам сестрата на овој бугаров тие Левски за леб немаат ќе кажува небо земја била разликата.
Од кај искочи па овој сеа, со 500 имиња не поврзаа од бугарскиве екипи хах.. Иначе коа ќе критикувате и коментирате за трансфери, и зошто не се носат повеќе странци и слично, еве што мислат оние поквалитетните за нашава лига.. А и у право е дечкото, Вардар ќе игра квалификации за лига на шампиони, Левски се бореше за опстанок, има огромна разлика