Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Море Кирче Ристевски е слободен, да не направат некоја глупост. За штопер, типувам на некој од Мојсов, Новевски, Кирче шупакот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појќе е 1,2 верзија,чекај уше се заглаени тука на прва верзија.Трнинич 2 ?
Ako sme tolku jaki i Baern da ni se padnit trebit da go rasturime, ama so vakvi https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=dc5c03720c1699ab3b709822ea0e67a1&oe=56292719 shalabanti sekoj den pijani drop, i 1 mesto vo Mkd liga e mnogu :\Чекаат противник слаб за да се појачаат со посолидни 1-3 играчи, замислете 4 години по ред шампиони и 4 год по ред ни се паѓа екипа од рангот на Селтик ? Најлоша политика у свет
Drugite nisto ne se poarni, so isklucok na nekoj..Не е овој више у Вардар бе. Иако неговиот трансфер е еден од многуте промашувања....
Никој од овие изгледа. Конечно изгледа ќе има позитивни критики за дегените од управа, само се забораиле со фрлањето париМоре Кирче Ристевски е слободен, да не направат некоја глупост. За штопер, типувам на некој од Мојсов, Новевски, Кирче шупакот
Не знам не ги имам гледаноВидов каква играа имаа децата, едниствено нешто што го правеа цела утакмица е што подалеку да ја рогнат топката чим им дојде у нозе, нити тактички подготвени беа, нити технички нешто да се види од нив, освен од едно две деца.