Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
:oftopik:Озбилно тренерите на младинските категории ви немале земено плата 3-4 месеци :facepalm:

Не прочитав пост за изјавата на Тане во емисијата Арена на ТВ Сонце, па да кажам дека изјави дека скоро сигурно е наместено тренерското место за Седло . Договорено било тој да превземе место тренер на ФК Вардар .Чим капитенот лично изјави,тогаш и официјално е потврдена информација .

:oftopik:Озбилно тренерите на младинските категории ви немале земено плата 3-4 месеци :facepalm:
Па тие не ни заслужиле да земат плата, тој едниот отиде на турнир со екс ју екипиве, се посрамоти, како без комапс беа децана, едните 7ми, третиот губи титула у последни 2 кола.

Па тие не ни заслужиле да земат плата, тој едниот отиде на турнир со екс ју екипиве, се посрамоти, како без комапс беа децана, едните 7ми, третиот губи титула у последни 2 кола.
Дечко ти си заборавил кога станува збор младинци во прв поглед е техничкоит дел на унпрадувајне на децата а во втор план е резултатот.
Побитно е децата да играат добра организирана школска игра која не е оптоварена од резултат него тренерот само да гледа кратко рочни успеси и резултати.

А па една игра што ја имаат што да ти кажам :D
Каква игра може да имаат кога во селскине лиги каде што пола тимови се деца собрани од улица, ние одвај завршуваме во прва половина од табелите?

http://ekipa.mk/interesna-vest-od-belgrad-david-i-dorijan-babunski-vo-paket-vo-partizan/ Ако е ова вистина тогаш не треба да спие управата на Вардар штом може до Партизан да стигнат може и во Вардар.
Не верувај во оваа вест,нема тежина.Давид може да бира кај сака од 5те најсилни лиги.Има педигре,2 најстар младинец во Барселона и доста развиен играч соинтернационално искуство.

Дориан има светла иднина во Реал,2 пати најдобар стрелец на Реал младинци,одличен статус има во клубот па да оди. Оверал и Партизан дужи над 10 милиона евра.Во сите параметри пропаѓа веста.

Вардар би сакал поактивно да реагира.Да не чека противник.Шо побрзо се адаптира играч за брзо време,уше поубо.Вака ај пет до 12 ,лупни пари и бај бај Европа.Ни организација на долг план ни ништо.Само на моменти работиме.Патетика. :(

Дечко ти си заборавил кога станува збор младинци во прв поглед е техничкоит дел на унпрадувајне на децата а во втор план е резултатот.
Побитно е децата да играат добра организирана школска игра која не е оптоварена од резултат него тренерот само да гледа кратко рочни успеси и резултати.
Видов каква играа имаа децата, едниствено нешто што го правеа цела утакмица е што подалеку да ја рогнат топката чим им дојде у нозе, нити тактички подготвени беа, нити технички нешто да се види од нив, освен од едно две деца.

@Vori не го преценувај Давид жити се можел да бира во која од 5те најсилни лиги да игра, он не можеше место да фати во Б тимот, што испадна од втора лига не па да игра во топ 5 лигите, ете иде преоден рок ќе видиме кај ќе заврши во кој тим.

Па некако ми нема смисла , демек ќе се прави академија за деца а тренерите не земат плата .Ако кај вас не се редовни тренерите моментано , шо остана за другите клубови:sramezliv:[DOUBLEPOST=1434234752][/DOUBLEPOST]Инаку Брдаровски ви е тотален погодок ќе видите на дело (y)
п.с.. Земете ги уште Драгарски,Кире Ристевки и Мирко Ивановски за да биди поинтересно :D

Па некако ми нема смисла , демек ќе се прави академија за деца а тренерите не земат плата .Ако кај вас не се редовни тренерите моментано , шо остана за другите клубови:sramezliv:[DOUBLEPOST=1434234752][/DOUBLEPOST]Инаку Брдаровски ви е тотален погодок ќе видите на дело (y)
п.с.. Земете ги уште Драгарски,Кире Ристевки и Мирко Ивановски за да биди поинтересно :D
Не ми се верува некој да не земал плата, мада можно е, ама при турбо работа и на двата тренинг комплекса и кај старите игралишта под Источна трибина и во Хиподром сеа да испадант проблем платите на 5-6 тренери кои заедно не зимаат 5000 евра месечно. Ама пошо ова кај нас е, така да можно е и тоа да се случува.
А за Брдаровски јас се согласувам само од една причина пошо сварно три сеозни игравме без резервен десен бек и конечно дојде играч да го пополни тоа место. Ама проблем е што има јадено трици кога давал изјави секад пред утакмиците против Вардар кога требало да игра.

Kire Ristevski ni Gvardiola da go pobara ne bega od Carev Dvor, a kamo li za Vardar :D

Back
На врв Bottom