Без повеќе Битолчани не го личи тимов
Владица и Кемалот за европски ФК Вардар 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тие не ни заслужиле да земат плата, тој едниот отиде на турнир со екс ју екипиве, се посрамоти, како без комапс беа децана, едните 7ми, третиот губи титула у последни 2 кола.Озбилно тренерите на младинските категории ви немале земено плата 3-4 месеци
![]()
Дечко ти си заборавил кога станува збор младинци во прв поглед е техничкоит дел на унпрадувајне на децата а во втор план е резултатот.Па тие не ни заслужиле да земат плата, тој едниот отиде на турнир со екс ју екипиве, се посрамоти, како без комапс беа децана, едните 7ми, третиот губи титула у последни 2 кола.

Не верувај во оваа вест,нема тежина.Давид може да бира кај сака од 5те најсилни лиги.Има педигре,2 најстар младинец во Барселона и доста развиен играч соинтернационално искуство.http://ekipa.mk/interesna-vest-od-belgrad-david-i-dorijan-babunski-vo-paket-vo-partizan/ Ако е ова вистина тогаш не треба да спие управата на Вардар штом може до Партизан да стигнат може и во Вардар.

Видов каква играа имаа децата, едниствено нешто што го правеа цела утакмица е што подалеку да ја рогнат топката чим им дојде у нозе, нити тактички подготвени беа, нити технички нешто да се види од нив, освен од едно две деца.Дечко ти си заборавил кога станува збор младинци во прв поглед е техничкоит дел на унпрадувајне на децата а во втор план е резултатот.
Побитно е децата да играат добра организирана школска игра која не е оптоварена од резултат него тренерот само да гледа кратко рочни успеси и резултати.
Па некако ми нема смисла , демек ќе се прави академија за деца а тренерите не земат плата .Ако кај вас не се редовни тренерите моментано , шо остана за другите клубовиПа тие не ни заслужиле да земат плата, тој едниот отиде на турнир со екс ју екипиве, се посрамоти, како без комапс беа децана, едните 7ми, третиот губи титула у последни 2 кола.
[DOUBLEPOST=1434234752][/DOUBLEPOST]Инаку Брдаровски ви е тотален погодок ќе видите на дело 
Не ми се верува некој да не земал плата, мада можно е, ама при турбо работа и на двата тренинг комплекса и кај старите игралишта под Источна трибина и во Хиподром сеа да испадант проблем платите на 5-6 тренери кои заедно не зимаат 5000 евра месечно. Ама пошо ова кај нас е, така да можно е и тоа да се случува.Па некако ми нема смисла , демек ќе се прави академија за деца а тренерите не земат плата .Ако кај вас не се редовни тренерите моментано , шо остана за другите клубови[DOUBLEPOST=1434234752][/DOUBLEPOST]Инаку Брдаровски ви е тотален погодок ќе видите на дело
п.с.. Земете ги уште Драгарски,Кире Ристевки и Мирко Ивановски за да биди поинтересно![]()
Kire Ristevski ni Gvardiola da go pobara ne bega od Carev Dvor, a kamo li za VardarПа некако ми нема смисла , демек ќе се прави академија за деца а тренерите не земат плата .Ако кај вас не се редовни тренерите моментано , шо остана за другите клубови[DOUBLEPOST=1434234752][/DOUBLEPOST]Инаку Брдаровски ви е тотален погодок ќе видите на дело
п.с.. Земете ги уште Драгарски,Кире Ристевки и Мирко Ивановски за да биди поинтересно![]()