Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе може и не е толку трагично што преместија од недела за вторник, ете врне,теренот лош, неколку играчи имаат вирус, бла бла бла, океј и да се игра у вторник. Трагичен е терминот од 14.00 кога би требало да се игра некој третолигашки фудбал. Тогаш сите се на работа/факс/школо, а ние ги имаме сите услови за вечерен терминг под рефлектори. А нели и целиме кон европски Вардар, ако сакаме европски Вардар дајте и европски термини.

Срамота е да се вадиме на тоа дека некој играчи имале вирус. А како може да дозволат еден Работнички еден навивач што нема да игра викенд, а Вардар да игра во Вторник по тоа е јасно какви шупаци го водат Вардар.
Убаво читав еден текст пред неко јден на хрватски портал, довербата кај навивачите тешко се добива, а лесно се губи. Така да нека не мислат дека ако и Кристијанои Роналдо го оденсат дека некој ќе им се клања.

Стварно е катастрофа терминот, без разлика дали е викенд или не. Бар од 17 часот можат да ги турат да ги играме утакмиците ништо не ги кошта...

А тамн сите ги фати малку еуфорија, и ние од Куманово се организиравме да дојдеме да гледаме, јас очекував ако е добро време да има 5000+, ама ете вторник реално 500љуѓе дали ќе има..

^ Какво влетување на терен и кал до врат правење кога го даде голот Стојаковиќ во 90 минута беше ова. Ќејфови невидени беше титулава :)

Да. И мене уште не ми се верува дека не бев на утакмицава пошто у ист термин имав испит.
И не ме прашувајте дали сум го положил, секако дека не, мислите ми беа у Ѓорче.
И што е уште потрагично после тоа и факултетот го сменив :facepalm:

Да. И мене уште не ми се верува дека не бев на утакмицава пошто у ист термин имав испит.

Можеш да смениш жена, швалерка, факултет, но никогаш клубот за кој навиваш, напред Вардар :vozbud: :D

Колку само еуфорија имаше таа сезона, иако скоро цела сезона во Ѓорче игравме држевме добра бројка, одлични кореографии се извадија, утакмиците во Маџари со Работнички и Тетекс, караванот и на крајот прославата.. После утакмицата со Бате некако опадна еуфоријата и се тргна во надолна линија

Хахаха легенда :D

Утре нема да играат Пачовски, Глигоров и Миранјан.
Ќе го видиме Павловиќ на голот, Миранјан секако не беше во комбинација за прв тим, а ќе биде интересно кој ќе биде замената за Глигоров.
Дали Андреев ќе му даде шанса на Ибричиќ или на Спировски, или пак ќе се реши за Деспотовски.
За оние кои ќе одат на северна, билетите ќе се продавале на влезот за северна и источна трибина.

Познат? :kuracc:

a076fedf90d809ab568471563902781a.jpg

До кај е овој, има ли надеж, игра ли нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom