Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Vtoro poluvreme dominacija, Chumba evro gol od faul :D :D[DOUBLEPOST=1422636643][/DOUBLEPOST]
@Vardarecc од каде ги пастираш вестиве или не дупиш цело време? :cautious:

Како прво Русинот се вика Талалај, а не Талај и денеска е во составот за пријателската утакмица со Амкар.

Каков Муслимовиќ, каков Красниќ, не не ребрај тука :boksix:
Ne ve dupam brat, ne sum gej :$ https://www.facebook.com/pages/Firs...донска-фудбалска-лига/532363326819491?fref=nf Mi izgledaat kako dezinformacii ama mozhi nesto da ispadni vistina koj znae..

Прв пат слушам за странава :D

Иначе еве го третиот гол, според страната на ФК Вардар, стрелец е Петров кој погодил по одбиената топка. Проценете сами :D

Не стигнав да го гледам второто, како се покажа Фризерот? Гледам од слободен екстра шут извади :D

Vtoro poluvreme dominacija, Chumba evro gol od faul :D :D[DOUBLEPOST=1422636643][/DOUBLEPOST]
Ne ve dupam brat, ne sum gej :$ https://www.facebook.com/pages/First-Macedonian-Football-League-Прва-Македонска-фудбалска-лига/532363326819491?fref=nf Mi izgledaat kako dezinformacii ama mozhi nesto da ispadni vistina koj znae..
На која дрога е типов што ги избацуе ексклузивниве вести... многу би сакал да знам:D Не за друго, и ја сакам да зиам од истата. На многу добра ми личи:ROFLMAO:

И во наша трета лига се даваат такви голови понекад,не се палете на ќумбево.Недај Боже да го земат ѓупецот,со буџет ко што иаме ова е циркус :-O

Chumbevo ne izglea taka loso kako sto go zborevme pred utakmicava :D
Malce beshe edno poluvreme da se procenat negovite kvaliteti, edino faulot go izvede na majstorski nachin tek za drugoto ke vidime na slednive podgotovki, iako mi lichi kako cvrst fudbaler mozhi da se najdi za nasha liga :) Od Ljamcevski drvoto 10 pati poaren.

Како успеа со Љамчевски да го споредиш алал да ти е, едниот лево крило/бек, другиот класичен шпиц.. Иначе ништо подобар од Ивановски и Петковски, нема потреба од Чумбе..

Како успеа со Љамчевски да го споредиш алал да ти е, едниот лево крило/бек, другиот класичен шпиц.. Иначе ништо подобар од Ивановски и Петковски, нема потреба од Чумбе..
Koj reche deka e klasicen shpic? Ako Andreev go klade da igrat spic ne znaci deka toa mu e prirodna pozicija, vo Feririense igrashe kako desno krilo.

Platini od Slavia e dobar igrac a i Chumbeto denes dobar se pokaza nema da e odmet da go zemat barem do kraj na sezona :)

Koj reche deka e klasicen shpic? Ako Andreev go klade da igrat spic ne znaci deka toa mu e prirodna pozicija, vo Feririense igrashe kako desno krilo.
Сакаш да кажеш дека го имаш гледано во Фериенсе?

Па Андреев се разбира, он го носи на проба :D
Исто како и русинот што го гледал на 10 утакмици лани. :ROFLMAO: Изгледа сакал да се дооувери во неговиот (не)квалитет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom