Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пак пред некој ден праам муабет со постар човек за Вардар ми раскажува го слушам со емоции и на крај ми вика сега да ми платат сезонска карта... ма каква сезонска јас ке им платам само да не идам , има право човекот мизееееееееерија

Дискотеки,базен,кафана,зоолошката и Киро Дандаро се околу стадионот.Тенк ју кам аген.:unsure:
Брат у Ѓорче е околу стадионот, а во Битола во стадионот :D Има разлика.

Дискотеки,базен,кафана,зоолошката и Киро Дандаро се околу стадионот.Тенк ју кам аген.:unsure:

Snimkite sto gi stavive za sosotojbata na stadionot pokazuvaat dzungla i mocuriste pokraj tribinite. Toa drugoto pomalku bitno to niz pcenka do gjorce ne proagas ama sakas nekes gazis u kal do kolena kaj vas

Сите ендемски видови на влекачи, сите ендемски видови на растенија итн итн. :D
То е средено сеа брат,Комуналец си зачисти и си постави реклами. :D[DOUBLEPOST=1412265236][/DOUBLEPOST]
Snimkite sto gi stavive za sosotojbata na stadionot pokazuvaat dzungla i mocuriste pokraj tribinite. Toa drugoto pomalku bitno to niz pcenka do gjorce ne proagas ama sakas nekes gazis u kal do kolena kaj vas
Па копано беше за поставување водоводни цевки за зградите во близина шо се градат,неажурност на општината е шо не е турен асвалт.Ти таман се курчиш дека си шетан та Ѓорче,та Сингапур исто срање ти е.Тебе родната Пинтија на шо те потсеќа?:свиркам:

Со секакви копита неможеш да застанеш заедно на трибина тоа е факт но да се надеваме дека викендов ќе застанете рамо до рамо со чкембари. Ќе ја имате нашата подршка во сабота доколку има такво нешто. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom