Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Убаво му се пушти Грнчаров на Ерменецов десниов бек. Место да ја избаци им ја дава у нозе, слободен удар и примаат гол.
Треба у соблекувална да му залепи шамар игра ко усран голуб на утакмицава.
Вручина ко мало дете го шета по десно.

Ne mi se veruva za kakvi moroni navivam.....
Neznaat od kontra sansa da napravat be, a ne pa gol da dadat. I pozadi kurot si igraat, dodavaat ko od barcelona da gi pratile kaj nas da igraat....

Dobro be sto odma vregjanje jbg se desava ne igraat loso samo da ne se povlecat mnogu. presing da im aknat ke dademe gol sekako

На голманот Игор Павлович по завршување на натпреварот му ја дупнаа главата
Дали ќе имаат сега шиптариве казна?:

На голманот Игор Павлович по завршување на натпреварот му ја дупнаа главата
Дали ќе имаат сега шиптариве казна?:
Каква казна бараш. Џандарот се погрижи тој што влезе у терен (и најверојатно го удри Павловиќ) безбедно да си се врати на трибина.

Изгубивме од убедливо најслабиот противник оваа сезона со примени 2 гола од пенал и слободен.Штета што контрите не знаеа нашиве асално да ги искористат инаку најмалку 2 гола требаше да бидат постигнати после контра.

Сега на потег е ФФМ предводена од Илчо.Баш ме интересира каква казна ќе има за планинциве заради бакљите,вреѓањето на македонците,шиптapи етнике и дупнатата глава на Павловиќ.Ајде да видиме дали господинот што му ‘‘мисли добро‘‘ на Мак фудбалот ќе се осмели заради планинското однесување на племето да му ја даде на Вардар службена утакмицава или па ќе го казни Вардар зошто Павловиќ не носел шлем.

Племе глупо, јачина билдаат со камења против играчи. Секоја чест, најјаки сте :facepalm: А нашата управа следен пат нека подразмисли дали на сите треба да им продава карти за на Филип 2, ако може они да не пуштаат можеме и ние

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom