Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Племе глупо, јачина билдаат со камења против играчи. Секоја чест, најјаки сте :facepalm: А нашата управа следен пат нека подразмисли дали на сите треба да им продава карти за на Филип 2, ако може они да не пуштаат можеме и ние

Кој ти брани тебе да купуваш карта? Беше денеска, проба да купуваш?

Колку памет треба да имаш за да фрлаш по играчи со камења ццц..играва загреови Вардар на контриве требаше 1-3 да направи ама имаат инвалиди во напад, овој Љамчевски само што трча друго загреови како може он секој прекин да изведува едвај центрира.
Глигоров едино и Глишич изиграа добро.

Како само скокна Грне за слободниот, јас не знам како може еден репрезентативец таква аматерска реакција да има, да рашири нозете и да овозможи огромна дупка во живиот ѕид :facepalm:
Активен е резултатот, битно дадовме гол...

Тоа со каменот може скапо да ги чини доколку добијат суспензија на домашен терен. Баш се ближи утакмицата која ја играат со Вардар, така да со асална суспензија, сигурно против нас би играле вон Тетово :)

Како само скокна Грне за слободниот, јас не знам како може еден репрезентативец таква аматерска реакција да има, да рашири нозете и да овозможи огромна дупка во живиот ѕид :facepalm:
Активен е резултатот, битно дадовме гол...

Тоа со каменот може скапо да ги чини доколку добијат суспензија на домашен терен. Баш се ближи утакмицата која ја играат со Вардар, така да со асална суспензија, сигурно против нас би играле вон Тетово :)
Која минута одприлика е тоа?

Навивачи? Организирано и за нас имаше забрана, а да земеш колата да идеш до билетара никој нема да те врати.

Planinec kazi za kamenot nesto Pavlovic sto go udrivte? Ili rabotava '' Ma ja ne znam be'' a?

Навивачи? Организирано и за нас имаше забрана, а да земеш колата да идеш до билетара никој нема да те врати.
abe ne se prai budala sega za vakva rabota te molam, pisav ednas na temata za makedonsko i go izignoriravte toj post, znaci vie zemate mavate igraci so kamenja, a vi dojdat so skopski tablici okolu stadionot sigurno nema da gi mavate i da im pravite shteta na koli, ke gi ostavite fino lepo da se parkiraat i da idat na stadion.

znaci ne mi sporeduvaj gradski so stadionot vo tetovo te molam, znam kakva e tamu situacijata okolu znam kakva e tuka, vo skopje ima dosta albanci, mozete fino lepo u saraj da se parkirate ili cair i so bus ili taksi do stadion, seedno, ednostanvo 10000 pati polesno e da gostuvas taka na gradski otkolku vo tetovo, i samo lud moze ova da go negira. :)
vie gi stavate tie 2 situacii vo ist kosh, a uslovite se kade kade porazlicni, toa e fakt.

Последно уредено:
abe ne se prai budala sega za vakva rabota te molam, pisav ednas na temata za makedonsko i go izignoriravte yoj post, znaci vie zemate mavate igraci so kamenja, a vi dojdat so skopski tablici okolu stadionot sigurno nema da gi mavate i da im pravite shteta na koli, ke gi ostavite fino lepo da se parkiraat i da idat na stadion.

znaci ne mi sporeduvaj gradski so stadionot vo tetovo te molam, znam kakva e tamu situacijata okolu znam kakva e tuka, vo skopje ima dosta albanci, mozete fino lepo u saraj da se parkirate ili cair i so bus ili taksi do stadion, seedno, ednostanvo 10000 pati polesno e da gostuvas taka na gradski otkolku vo tetovo, i samo lud moze ova da go negira. :)
vie gi stavate tie 2 situacii vo ist kosh, a uslovite se kade kade porazlicni, toa e fakt.

Секој пат колите се паркираат околу стадионот и во Скопје коа се иде. А во Тетово ако се плашат за колите има населба населена со македонци кај што може да се паркираат а е одалечено 2мин пешки од стадионот. Нејсе кој како

Убаво пишав после првата утакмица со Шкендија дека Хамбарџумијан слабо се снаоѓа во дефанзива, и со Работнички направи чист пенал врз Стојков и денес најслаб поединец на терен, директен кривец за првиот, а и заради негова грешка го добија слободниот за вториот гол. Има очигледен проблем да се справи со квалитетни крила.
Реакцијата на Грнчаров за вториот гол не е ни за коментирање, кикс што не смее да си дозволи ни играч на мал фудбал, не па (бивши) репрезентативец.
Ако Глишиќ играл крило во Тбилиси, не знам зошто до сега не проба Андреев да го игра на таа позиција, а Љамчевски да го врати на бек, зошто битолчанецов е изгубен на терен цело време.
Ако нешто е позитивно бар не бевме надиграни и головите ги дадоа по киксови во нашата игра кои можат и мора да се поправат, мислам дека сепак сме подобра екипа и ќе пројдеме понатаму.
Што убава прилика им дадоа на ФФМ да покажат колку немаат двојни аршини во работата, се освен играње без публика на повеќе натпревари ќе биде срамота...

Секој пат колите се паркираат околу стадионот и во Скопје коа се иде. А во Тетово ако се плашат за колите има населба населена со македонци кај што може да се паркираат а е одалечено 2мин пешки од стадионот. Нејсе кој како
pa da de, zasto e izvodlivo toa inkognito da se napravi, vo tetovo ne e, komiti od start se sobiraat i se so pratnja od 100 dzandari, vo tetovo uslovi za takvo nesto nema, i nikoj ne e budala da ide tamu, a pazi, ne ni ima garancija pak deka ke uspee da vleze zasto stadionot realno vi e kalakurnica vo pogled na gradski, i tamu moze isto mn lesno guzva da se napravi, policija da dojde, i da gi izbrka. I se isplati rizikot ? Da ti napravi nekoj steta na kola od 200, 300 evra, da jades pendrak ili kamen vo glava, i da ne vlezes na kraj na utakmica ...
sekako deka ne.

na stadion ko vasiot samo organizirano e izvodlivo da se otide, na svoj rizik nikoj ne e budala da ide so ogled na uslovite.

Околу стадион ама од страната на Кале, кај бувљакот, таму поминуваат само луѓе со коли ниту има кој да ве нападне ни ништо, сите одат од сосема друга страна и воопшто не сте ни на видик на групата.
За да купиш карта си знаеш јазик, на север никој нема да те нападне, а и преголема е трибината, можеш да си купиш карта, да си седнеш на крајот до исток и откако ќе се групирате повеќе луѓе да почнете навивање. Џандарите ќе се распоредат, од запад не може никој да ве нападне, обичната публика не е толку не културна, дојдени си се за утакмицата и то је то.

Настрана муабетов, мора да ви честитам за коректната игра на теренот. Повеќе очекував од ерменците ама дефинитивно Дашјан ви е тиња, средината такоџе додека целата игра ви се потпира на нафрлувањата и со двајца добри централни многу лесно може да ви се неутрализира нападот.

Проблемот повеќе е во напаѓачите отколку средњаците. Со такви напаѓачи освен ако не сервираш топка на тацна, нема шанси да дадеш гол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom