Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хехехехехе и тука бе сакаш бан ?Слабо, Слабооо!
Не Турново, и Манчестер јунајтед да беше пак немаше да победете...
Абе не зезај. Зимаат по 5000 евра плата имаат услови како никој, припреми да не збориме. И тешко им е 90 минути да се сконцентрирани на утакмицата? А сељаците кој мотив го имаат ? Доста ги браниме манекените.Момци лесно е тука да се пшува а тешко е да се игра.. Секогаш проблем на појаките екипе е кога играат со слабите нема мотивација, а плус слабите се бранат со сите можни средства.. Јас верувам во овие момци, а ме радува и тоа што почна други работи во клубот да идаат на подобро.
Момци лесно е тука да се пшува а тешко е да се игра.. Секогаш проблем на појаките екипе е кога играат со слабите нема мотивација, а плус слабите се бранат со сите можни средства.. Јас верувам во овие момци, а ме радува и тоа што почна други работи во клубот да идаат на подобро.
Мислам дека е толку со нови играчи . Тоа е се за овој трансфер период , веројатно ако нешто не оди како треба,ќе се оди во зимен со нови.Vardar Liko-Fans
пред 14 минути · Marino ·
Тиκ таκ ....пρеоден ρоκ пρи κρај ќе има... или ...So ovaa postava ne ni e sigurna titulata mora uste nekoj kvalitetni zasiluvajna, ako ne sega vo zimskiot preoden rok ko ke sme 5to mesto ke e kasno..
Абе не зезај.А сељаците кој мотив го имаат ? .
Cudna mi e rabotava so Miranyan vekje i na oficijalnata strana na reprezentacijata na Armenia kazaa deka e dogovoren so Vardar, a na stranava na Vardar seuste ne go imaat pretstaveno pa mozno e da cekaat odgovor od nekoj drugi igraci pa da gi pretstavat zaedno daj bozeМислам дека е толку со нови играчи . Тоа е се за овој трансфер период , веројатно ако нешто не оди како треба,ќе се оди во зимен со нови.